Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Tänne voit antaa palautetta hoitolasta, liittyä kouluttajaksi ja kertoa kuulumisiasi! Parannusehdotukset ja uudet ideat ovat aina tervetulleita!

Olethan asiallinen kirjoittaessasi viestiä. Rakentava kritiikki on suotavaa, mutta perustelemattomat haukut ja muut asiattomuudet voit jättää omaan mahaasi.

En myöskään katso hyvällä mainostusta sisältäviä viestejä. Ehdota mieluummin vastavierailua tai linkinvaihtoa (hyväksyn linkinvaihtoon vain pokémonaiheiset sivut)!  Poistan viestit, jotka ovat selkeästi kirjoitettu ainoastaan mainostusmielessä.

Jos asiasi koskee millään tapaa kouluttajana olemista (liittymistä koskevia asioita lukuunottamatta), viesti kuuluu kouluttajakirjaan, ei tänne. Kiitos.

 

HUOM! Hoitola on lopettanut!

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Dahaka

25.08.2019 14:56
Eikös Suntuubin pitänyt lopettaa?

Vastaus:

"Suntuubi.com lopettaa toimintansa 30.6.2020."
- Suntuubin etusivulta bongattua. :O

Nimi: J

09.01.2019 18:04
Jos sinulla olisi pokemontiimi joka on joko tiettyä tyyppiä tai munaryhmää niin millainen se olisi. Esimerkiksi minun lempityyppi on Kummitus : Gengar, Durknoir, Jellicent , Froslass, Chandelure ja Mimikyu. Munaryhmä taas joko Hirviö(monster): Salazzle, Tyrantrum, Lapras, Aggron, Haxorus ja Tyranitar TAI Muodoton (amorphous): Magcargo, Gardevoir, Eelektross, Dusknoir, Jellicent ja Swalot

Vastaus:

Jokseenkin herttaisaa, että niinkin marginaallisella ilmiöllä kuin pokémonhoitolat on olemassa oma spammibottinsa, mahdatko ees lukea näitä vastauksia. :)

Mun tiimiin liittyisi kaikenlaisia epämääräisiä ja hämäriä tyyppejä, kuten Inkay, Houndoom ja Krookodile. Muut ei varmaan ees kelpuuttais. Munivasta ryhmästä kivoja on Xatu, Pidgeot, Staraptor ja Altaria.

Nimi: Dahaka

17.12.2018 08:48
Uteliasutta. Jos olisit salipäälikkö niin mintä tyyppiä ja olisiko salissa mitään teemaa? Esim Mun haluama olisi 'Hykätty Öljynporaulautta' myrkkysalina. Välivastuksilla on Ghastly,Grimer, Qwilfish ja Koffing. Mulla taas on Tentacruel,(tavallinen)Muk ja Alolan Muk. Palkinnoksi saat sitten Öljymerkin, mustan pisaran muotoisen merkin, jossa on sateenkaarimainen vivahde kuten öljyssä

Vastaus:

Sali ois taistelutyypin sali ja se sijaitsisi kapakassa. Välivastuksilla on Manki ja ne kuuluu moottoripyöräjengiin jossa kaikki ajelee mankeilla. Salipäällikkö HiKdorilla on pokémoneina Conkeldurrörr ja Toxicroak. Kun voittaa salin, saa turpaan, pullon jallua ja Kurko-merkin, joka on särkyneen kaljapullon muotoinen.

Yksityinen viesti

02.05.2018 22:23

Nimi: Rosa & Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com/

13.04.2018 19:40
Terve! Tuumailtiin tässä olisiko linkinvaihto mahdollista? :)

Mukavaa kevättä!

Vastaus:

On toki! Linkitän Gardenian seuraavassa päivityksessä.

Yksityinen viesti

05.04.2018 19:42

Nimi: Shizue

03.04.2018 09:33
Heipparallaa~! Tulin taas pitkästä aikaa katsomaan mitä tänne kuuluu ja äääääääää miten sinä osaatkin tehdä kerta toisensa jälkeen niin ihania leiskoja. ;---; ♥

Vastaus:

Heipsutihei! Kiitos visiitistä ja kivasta viestistä, Shizue! :>

Nimi: Spencer
Kotisivut: http://hoitolaliekki.suntuubi.com/

29.03.2018 11:52
Ottaisko Aurora uunituoreen hoitolan linkinvaihtolaiseksi? C:

Vastaus:

Sopii!

Nimi: Kiwi

26.03.2018 20:58
Nimimerkki: Kiwi
Hahmon nimi: Felix Northseed
Sukupuoli: poika/mies
Ikä: 12 vuotta
Kuvaus: Felix on oikeastaan aivan tavallinen 12-vuotias poika, joskin ehkä vähän hiljainen. Felix uppoutuu helposti omiin ajatuksiinsa, ja silloin häntä on vaikea tavoittaa oman mielikuvitusmaastaan. Moni voisi luulla poikaa vähän vajaaksi, mutta Felix on oikeastaan ihan nokkela tapaus.

Pokemoneista Felix tykkää. Niiden kanssa se on leikkinyt pienestä pitäen. Oman pokemonmatkan aloittaminen on ollut Felixin tavoitteena jo useamman vuoden. Parhaaksi kaveriksi Felixille onkin ehdottomasti muodostunut isän Timburr. Onhan Felixillä muutama "oikeakin" ystävä, mutta hänen kiinnostuksensa eivät ole oikein koskaan loksahatneet kenenkään kanssa ihan tosissaan.
Ammatti: kouluttaja

Pokémon, jonka haluan adoptoida: oshawott
Lempinimi: -
Sukupuoli: uros
Luonne: Luonteeltaan tämä herra on vilkas ja energinen. Se pitää otteluista, ja siitä kun saa näyttää olevansa hyvä jossain. Se on itsevarma, ja rakastaa olla huomion keskipisteenä. Oshawott on myös helposti kiintyvä, joten sen luottamus on helppo ansaita, mutta myös rikkoa. Tosin se on aikamoinen herkkusuu, joten se antaa anteeksi jos sitä muutamalla namilla lahjoo. Oshawott on lojaali, mutta toisinaan se yltyy liialliseksi mustasukkaisuudeksi.

Hoidan: hoitokirjaan
Kouluttajakuvan osoite: https://postimg.org/image/pyx2h4qzf/ (tehty https://jcling.deviantart.com/art/Pokemon-Trainer-Creator-401165483)

nMuuta: Olen muutamassa hoitolassa hoitanut, mutta ne on valitettavasti lopettaneet. Pelejä pelailen :P

Vastaus:

Heipä hei Kiwi ja lämpimästi tervetuloa Auroraan, hakemuksesi on nimittäin hyväksytty! Lisään profiilisi seuraavassa päivityksessä, mutta voit jo sillä aikaa näpytellä ensimmäistä tarinaa aluille. :>

Nimi: Dee
Kotisivut: http://wisteria.suntuubi.com/

03.03.2018 14:32
Moikka! Oon jo jonkin aikaa täällä stalkkaillut ihaillen! Aivan ihana ulkoasu ja muutenkin hienosti suunnitellut sivut. Kyselisin myös linkinvaihtoa Wisterian kanssa, saisinko vastauksesi myös ihan meidän vieraskirjaan asti? :3

Vastaus:

Kiitoksia paljon! Linkinvaihto Wisterian kanssa onnistuu kyllä, yritän muistaa vastata myös sinnepäin. :'D

Nimi: Freya

28.01.2018 15:32
Kai se on vain myönnettävä itselleen että ainakaan tämän hetkinen elämäntilanne ei vain salli tällaista harrastusta. Muistin muutenkin vasta juuri deadline päivän jälkeen että himskatti tarina unohtu kirjottaa :/ Koulu kyllä pakottaa armottomasti keskittymää vaa ihteesä. Aurora kyllä on ihailtavan aktiivinen paikka ja tykkäsin olla porukassa mukana (vaikkakin hävettävän epäaktiivisesti)! Ehkäpä joskus kun koulut on käyty ja satun saamaan kunnon kipinän tähän hommaan, saatan palatakin, ainakin käyn kurkistelemassa silloin tällön kuulumisia :) Oikein paljo jaksamista ja intoa tän hienon hoitolan ylläpitoon!

Vastaus:

Kiitoksia ja mukava kuulla sinusta Freya, vaikka harmillisesti vähän liian myöhään. :'D Kiva juttu kuitenkin, että Aurorasta jäi sinulle hyvät fiilikset! Freyan ja Theon seikkailuista oli metkaa lukea, niitä jää kyllä vähän ikävä. Tsemppiä kovasti kouluun, opiskeluun kannattaa toki panostaa! Toivottavasti näemme vielä. :>

Nimi: Shizue

29.08.2017 22:39
JUMALAUTA MITEN IHANA ULKKA ;---; ♥

Vastaus:

Kiitos, Shiz! ♥ :3

Nimi: Chidori

11.08.2017 12:44
Vastauksena alla olevaan viestiin: voit kyllä tehdä niin! Jatkossa kannattaa ilmoittaa viestin yhteydessä sähköpostiosoite tai oman sivun osoite (jossa vieraskirja), jotta voin vastata vähän tarkemmin/laajemmin yksityisenä tiedusteltavaa asiaa.

Vastaus:

-

©2020 Auroran vieraskirjat - suntuubi.com