Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kouluttajakirja

Tänne kaikki kouluttajana olemiseen liittyvät viestit, kuten

  • ilmoitukset uusista tarinoista (hoitosivuilla)
  • pyydystysretket
  • ostokset
  • tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuminen (muista tarvittaessa yksityisviesti)
  • kaikki mieltä askarruttavat kysymykset ja ongelmat!

 

 

 

Sales frequency (marraskuu-joulukuu)*:

"Ryhdy taistoon kylmyyttä ja pimeneviä iltoja vastaan opettamalla pokémonillesi uusi tulityypin isku! Nyt kaikki tulityypin TM-levykkeet alennettuun hintaan**! Varo kuitenkin, ettet innostu luomaan liikaa valoa ja lämpöä ympärillesi..."

*tarjouksen voi hyödyntää vain, mikäli omistat radion ja sales frequency -lisäosan.

** Sunny Day / Will-O-Wisp 25pd | Flame Charge 35pd | Flamethrower / Fire Blast / Overheat / Incinerate 42pd

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Chao
Kotisivut: http://https://leoshki.000webhostapp.com//

15.01.2017 04:04
Webs alkoi poistella kuvia omine lupineen, niin siirsin hoitosivuni hostiin. Uusi osoite tuossa. :D

Nimi: Miwa

15.01.2017 00:35
Onneksi meillä on Nami jolla on mua parempi laskupää. Laskin vähän väärin tuon hinnan edellisestä viestistä. Taitaa minulta kulua 200pd:tä lisää :P No mutta tää ei haittaa sillä sain juuri valmiiksi saukon nappaus-ammattitehtävän, luulenpa että taitaa olla tähän astisista tarinoistani pisin (voin toki olla vääräsäkin mutta.. :D)

Jätin tarinan cliffhangeriin, saa nähdä selviääkö Miwa ammattitehtävästä jäämättä kiinni. Vähän jänskättää miten käy, kun en ole ennen väkertänyt ammattitehtävää - vaikka tämä onkin ollut varattuna jo parisen vuotta.

Nimi: Miwa

14.01.2017 00:09
Perhana Nami.. ylipuhui mut adoptiopuuhiin. Ensin: tuhlataanpa rahaa kahteen tiimipaikkaan (joista toinen menee pokemonille jonka tahtoisin adoptoida) eli 225 pd + 20pd adoptiosta. Luna haluaa liittyä Miwan sakkiin, mitä olisi tähti rykelmä ilman kuuta? Jouduin vähän karsimaan tiimisuunnitelmaa tämän johdosta mutta enpä oikeastaan tarvitse Rigelin lisäksi toista myrkky-tyyppiä mutta sähkötyyppi uupuu kokonaan niin, saisinko mahdollisesti tarjota uuden kodin Lunalle? (joskus velho vielä sanoo että ei älä paisuta tiimiäs enempää)

Rahaahan tässä menee mutta onneksi seuraava tarina on sen verran pitkä (ja pitenee koko ajan) että eipä hätää! Kirjoittelen Lunalle uuden luonteen pian!

Ps jos mietit että miksi sillä on taas eri IP-osoite niin varsinainen kone meni remppaan :P (ikää sillä kaksi kuukautta)

Nimi: Miwa

12.01.2017 01:17
Ää velho, Miwa valvoo koska se on kivaa :3

Tiedän että tiimi on iso mutta kun rakastuin yhteen Alola-pokémoniin ja se sopisi täydellisesti Miwalle koska Miwa on tyhmä eikä erottaisi sitä Pikachusta. Heti kun kyseisen pokémonin näin tiesin että tässä se suosikki nyt on - vaikka tuli toki muitakin mutta ei tämän veroista! Kun luin lisää kyseisestä pokémonista halusin halia sitä koska no sehän on ystävää vailla ;_; Yksinäiselle ja joidenkin lähteiden mukaan (eli pokémon lehden) myös vihatulle Mimikyulle pitää antaa vähän rakkautta!

Lähtisin siis Alola safarille ja toivon että pikku kaveri ilmestyy maisemiin! Onko tämä nyt sellainen safari alue kuin peleissä? Vai saanko ottaa pokémonin mukaan? Jos pokémon pitää ottaa mukaan otetaan vaikka Rhydo. Se tarvitsee levuja.

Nimi: Nami

11.01.2017 22:27
Ostan torilta Paint Ballin, -75pd minulta. :-)

Nimi: Chao
Kotisivut: http://bubblehoitosivu.webs.com/

03.01.2017 03:05
Minultakin lisää tarinaa. :''D Käytän molempia etsimiä.

Pssst, Nami sano ett se unohti käyttää Komakin Pick-uppia, löytyisikö jotain? :3

Nimi: Nami
Kotisivut: http://monori.vuodatus.net/lue/2017/01/luku-46-02-01-2017-uudistuminen

02.01.2017 23:47
Tarina. Sen piti valmistua paljon aiemmin mutta noh. :I Tekisin itselleni Manu x Liisi -eggin. Laitan PC:lle. Siinä menisi 50pd:tä.

Hyvää uutta vuotta 2017!! <3

Nimi: Chao

31.12.2016 17:36
Tulin tuhlaamaan :3

Sales frequency
Sunny Day (-25pd), Will-O-Wisp (-25pd), Fire Blast (-42pd) sekä Overheat (-42pd).
Ja lisäksi suklaakääretortun Nokipallolle (-30pd).

--> 180-164pd=16pd :'D

Vastaus:

Päivittelen nämä!

Nimi: Momoi

31.12.2016 16:49
Hei,

Nyt muutaman päivän pohtimisen lopputuloksena olen päättänyt lopettaa kouluttajaurani Aurorassa ja antaa tilaa jollekin aktiivisemmalle. Viimeinen vuosi on tullut kirjoitettua oikeastaan vain deadlinen pelossa, eikä kirjoittaminen ole oikein luistanut, minkä perusteella olisi ollut ehkä parempi tehdä tämä päätös jo aiemmin, eikä vain turhaan venyttää väistämätöntä loppua.

Aurora on antanut loistavat puitteet kirjoittelulle ja inspiroinut varsinkin kaikessa suunnittelussa. Toivotan intoa hoitolan ylläpitoon Chidorille ja kirjoitusiloa muille hoitajille. Kiitos kaikista muistoista näiden kolmen vuoden ajalta.

En lähde jakamaan tavaroitani, joten saadaan vähän torille elämää, eivätkä tavarat jää pölyttymään tarpeettomina kenellekään. Pichut ja draling voidaan laittaa adoptioon, mutta Cainin, Adrastoksen ja Euphemian voi vapauttaa bittiavaruuteen. Mulla pääsis varmaan itku, jos näkisin nämä kolme adoptiossa tarpeettomina. Anteeksi kaikki päivittelyvaiva, jonka tämä aiheuttaa.

Vastaus:

Voi, on ollut niin sydäntä riipivää menettää näin monta pitkäaikaista kouluttajaa kohtalaisen lyhyen ajan sisällä, mutta näköjään kaikki hyvä päättyy aikanaan. :'c Laadukkaita tarinoitasi on ollut suuri ilo lukea, mutta ei ole oikein, jos olet niitä pakon sanelemana joutunut viime aikoina kirjoittamaan. Kiitos mielettömästi ajastasi täällä, Momoi. ♥ Muistathan tulla piipahtamaan aika ajoin chatissa kertomaan kuulumisia! Ja mikäli tarinointi jonain päivänä taas mahdollisesti innostaa, olet myös erittäin lämpimästi tervetullut takaisin!

Tavaroiden ja pokémonien osalta esittämäsi toiveet toteutuvat kyllä.

Nimi: Shinku
Kotisivut: http://brokendreams.suntuubi.com/?cat=216

30.12.2016 21:48
Yooooo Chidori!! Long time no see :--DD Mulla on jopa tarina valmiina, mikä on aika ihmeellistä, eiks?
Sitten ostan suklaakääretortun, -30pd :3 Laitan sen pakastimeen, ettei se mene pilalle. Ja suihkutan Soleilia kastelukannulla.

Vastaus:

Moi Shinku!!! Hieno juttu, olen ylpeä! Tiedätkö mikä on myös aika ihmeellistä: voin taas pitkästä aikaa sanoa, että tarina luettu ja kommenttia vieraskirjassa! :O Päivittelen muut jutut.

©2017 Auroran vieraskirjat - suntuubi.com