Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kouluttajakirja

Tänne kaikki kouluttajana olemiseen liittyvät viestit, kuten

  • ilmoitukset uusista tarinoista (hoitosivuilla)
  • pyydystysretket
  • ostokset
  • tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuminen (muista tarvittaessa yksityisviesti)
  • kaikki mieltä askarruttavat kysymykset ja ongelmat!

 

 

 

Sales frequency (helmikuu-maaliskuu)*:

"Tee ystävääsi tai mielitiettyysi vaikutus taitavalla silmänkääntötempulla tai kauniilla jää-/keijutyypin liikkeellä! Nyt kaikki jää-, keiju- ja psyykkistyypin TM-levyt alennettuun hintaan**!"

*tarjouksen voi hyödyntää vain, mikäli omistat radion ja sales frequency -lisäosan.

** Statusiskut 25pd | Fyysiset iskut 35pd | Erikoisiskut 42pd

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ira

25.03.2017 14:45
Ääää, Azame näyttää tosi hienolt *-* kiitus velho! <3

Ottaisin Niwan kuukauden pokemon palkkioksi 2x Rare Candy

Nimi: Hiuta
Kotisivut: http://marion.suntuubi.com/

24.03.2017 14:09
Ensimmäinen tarina löytyy hoitosivulta! Toivon että teksti ei ole kauhean töksähtelevää sillä minulla on ollut todella pitkä tauko kirjoittamisen kanssa... ei kai muuta? :3

Nimi: Miwa

21.03.2017 20:22
Ayame ja Luna näyttää hienoilta! Tykkään erityisesti Ayamesta. Velho osaa velhoilla :3

Mut nyt kun on rahaa hyödynnänpä Sales Frequencyn kun ehdin.
Ice Beam - 42pd Ayamelle, koska täytyyhän sillä olla yksi jääisku koska Platinumissa oli se yksi Floatzel jolla oli Ice Fang. En tykännyt siitä, koska se murhasi mun Torterran :< nyyh.
Avalanche 35pd, joka menee sitten joskus Karaille kunhan siitä tulee Gyarados.
Ja Rhydolle Blizzard - 42pd.

- 119pd sanoo Miwan matikkapää.
Nimi: Sheila

18.03.2017 23:07
Ööää.

Yksi kustomointilippu tänne, kiitoksia! :3 (Jos olen siis vielä kelpoinen saamaan sen, onhan noilla poksuilla jo ties mitä huiveja muokattu noihin spriteihin :'D)

Aika taas käyttää hieman esineitä ja karkkeja etteivät ne homehtuisi tuolla profiilissa.

Soothe Bell > Senda.
8x Ground/Rock -karkki > Senda, jotka toivon jakaantuvan siten, että Senda oppii kaksi Ground -iskua ja +2op:ta.
3x Electr/Steel -karkki > Momo, oppii uuden Electr -iskun.
Suihkupullosta vettä > Tomas, +2op.

Käytän vihdoinkin loppuun TM/HM -lahjakorttini ^^' Eli ostaisin Double Teamin, joka on 50pd, mutta lahjakorttin jälkeen maksettavaa 25pd. Ja täten lahjakortti lentää roskiin.

Sori, kun tuhlaan tavaroitani ja kaikkee, kun et ole vielä edes kerennyt laittaa edellisen tarinan "palkkioita"/muutoksia profiiliin :c

Vastaus:

Kustomointilippu sinulle, ole hyvä! c: Esineiden muokkaaminen kuviin ei tietenkään kuluta kustomointilippua.

Senda oppii karkeista iskut Mud Sport ja Sand Attack, Momo taas oppii liikkeen Ion Deluge.

Nimi: Nami

13.03.2017 00:40
Ostan Full Healin, -35pd, ja annan sen Toukolle. Louhille menisi tuo Lum Berry, jonka voitin huutokaupasta (marjaerä 2). Eli Louhikin terveeksi +2op. :'3 En halua että mun vauvojen iloisuus laskee.

Vastaus:

Seeelvä juttu!

Nimi: Shinki
Kotisivut: http://brokendreams.suntuubi.com/?cat=217

03.03.2017 19:08
Tarina. :)
Siinä huomioidaan Airenin laventelimacaron, Cypherin raivojuoma ja Yuichin sekä Mimin kerttupiparit. Also, Cypher oli kuukauden pokémon, joten otan sille klaanikarkit palkkioksi. Levuja turpaan :-)
Sitten kastelen Soleilia kastelukannulla ja heitän sen pakkaseen.

Vastaus:

Hnnnngggghhh sori Shinku että olen niin saamaton. ;__; Olisin halunnut tarinakommentin tähän päivitykseen, mutten millään ehdi jos aion saada päiviteltyä vielä tämän päivän puolella. Onneksi ensi perjantain jälkeen opistojutut ovat suurimmaksi osaksi tältä keväältä ohi, joten et ehkä joudu venaamaan kommenttia yli kuukautta kuten muut. :__D

Päivittelen kyllä muut jutut tästä viestistä!

Nimi: Miwa

24.02.2017 15:26
Ää tietenkin unohdin jotain ._. Buizelille tavaraksi tiedoissani oleva sininen panta. Ja tosiaan käytän siihen tuon Pastel Purple-suihkeen. Tsemppiä tentteihin, velho näyttää niille!

Vastaus:

Selvä juttu! :3

Nimi: Miwa

22.02.2017 23:16
Kiitos kommentista Velho! Aion pitää Buizelin, koska Floatzel on kiva. Mitä taas Mimikyuhun tulee, katsotaan nappausta kun Miwa on saanut raahattua itsensä Marbleen asti.
Palkinnoksi nappaisin huiveista pinkin ja keltaisen, raidallisen solmion ja jalkapallon. Sineteistä ottaisin vihreän salamasinetin (Lunalle), pinkki terälehti sinetti (Odilelle), sininen tähtisadesinetti (Soralle), musta savusinetti (Trixille) ja uusimmalle tiimiläiselle eli Buizelille kuplasinetti.

Sitten niitä luonteita

Luna

Luna on pieni reppana, joka ei muista menneisyydestään juuri mitään. Pikkuinen pohtiikin usein elämää ja menneisyyttään turhankin syvällisesti. Vaikka tuo ei muistakaan muuta kuin hämärästi vanhempansa, se on kuitenkin varsin menevä ja energinen pikku Pichu, otteluita se kauhistelee eikä tahdo moisiin osallistua. Luna on hyvää pataa Candyn kanssa, nuo kaksi nähdäänkin usein leikkimässä yhdessä. Kuten Pichut yleensä, Lunakin jakelee toisinaan vahingossa pieniä (ja joskus vähän isompiakin) sähköiskuja, jolloin tuo pahoittelee asiaa vähän turhankin ahkerasti, ystävällinen ja leikkisä Luna kun ei haluaisi satuttaa leikkikavereitaan, eikä kyllä muitakaan. Tämän seikan takia pikkuinen viihtyykin hyvin Rhydon seurassa, tuota kun eivät sähköiskut juuri häiritse. Luna on toimelias ja varsin utelias, tuo onkin aina tunkemassa isoa päätään sinne, minne se ei kuulu, vaikka eihän Pichu tietenkään pahaa tarkoita, mutta joskus sen uteliaisuus saattaa häiritä vieraita, toisinaan myös Candy tulee vedetyksi tähän leikkiin, eikä Eevee aina arvosta. Vaikka Luna vaikuttaakin aluksi pieneltä reppanalta, on tässä tytössä niin puhtia kuin pikkuisen rohkeuttakin, se ei tykkää nähdä ystäviään uhkailtavan ja yleensä ilmaisee itseään sähkoiskuin. Miwasta Luna ei oikein tiedä mitään, mutta nukkuu kuitenkin tuon vieressä öisin, Miwan kehosta lähtevä lämpö muistuttaa Pichua sen äidin lämmöstä.

Ayame (Buizel)

Ayame on… hankala. Sitä voisi kai verrata Rigeliin, koska tämä Buizel väittää kivenkovaan, ettei pidä kenestäkään. Tuo tuntuu ainoastaan pitävän vanhojen hyvien aikojen muistelusta ja entisestä kouluttajastaan Amberista – vaikka tyttö ei kohdellakaan Buizelia kovin rakastavasti. Ayame ei suostu tajuamaan, miten huonosti sitä kohdeltiin, vaan puolustaa sokeasti Amberia, ja polttaa helposti kääminsä, jos joku sanoo hänen armaasta kouluttajastaan pahan sanan. Tämä Buizel vaikutti aluksi kovin reppanalta taustojensa takia, mutta tiimi sai pian huomata, että Ayame on varsin temperamenttinen ja tulinen luonne, ja paha suustaan. Miwaa se inhoaa sydämensä pohjasta, ja yrittää toisinaan jopa hyökätä tytön, siis kurjan varkaan kimppuun tämän nukkuessa. Ayamen aivot nimittäin uskovat, että eiköhän Miwa sitten vie sen takaisin Amberin luo. Itsepäinenkin tuo on ja tulee huonosti toimeen kaikkien paitsi ehkä Karain kanssa. Eniten tiimistä tuo puolestaan karsastaa Ilseä ja Trixiä, mutta on jatkuvasti kinaamassa Rigelin sekä Splinterin kanssa, nämä kun yrittävät suojella kouluttajaansa Buizelin hyökkäysyrityksiltä. Ayame ei oikein pidä nimestään ja karsastaa kovin uutta väritystään, mistä se saakin hyvän syyn angstailla.

Vastaus:

Päivittelen tämän viestin asiat. Buizel liittyy tiimiisi tasolla 19.

Nimi: Ira

21.02.2017 16:27
Tämmönen pikku asia, että lunastaisin tuon kustomointilipun :)

Vastaus:

Ok!

Nimi: Namutäti

09.02.2017 10:55
Jos salihaaste menee läpi, niin ottaisin toki rahat palkkioksi, koska en ole mikään fossiiliotusten fani. ^_^; Lisäksi jos Inga jää henkiin ja on varmaan myrkyttynyt, antaisin sille samantien Lum Berryn, joka parantaa mokoman ja antaa lisäksi 2op. (Jos häviän haasteen, tämän kappaleen voi ignoorata.)

Haluan Jirkalle lisää jääiskuja, niin syötän sille 9x sinistä karkkia. Tästä kolme jääiskua siis. Samalla voisin tunkea Manulle kaksi poison-iskua lisää, 8x violettia karkkia sille.

Tiedoissani on edelleen suurennuslasi, vaikka käytin sen joskus kauan sitten. Sen voisi ottaa pois, ettei tule kiusausta käyttää joskus uudestaan. :P

Vastaus:

Selvä juttu!

Jirka oppii karkeista iskut Icicle Spear, Hail ja Ice Ball. Manu taas oppii karkeista liikkeet Purify ja Smog.

Tämäkin asia selvä! :'D

©2017 Auroran vieraskirjat - suntuubi.com