Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kouluttajakirja

Tänne kaikki kouluttajana olemiseen liittyvät viestit, kuten

  • ilmoitukset uusista tarinoista (hoitosivuilla)
  • pyydystysretket
  • ostokset
  • tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuminen (muista tarvittaessa yksityisviesti)
  • kaikki mieltä askarruttavat kysymykset ja ongelmat!

 

 

Sales frequency (tammikuu-helmikuu)*:

"~**Aloita uuden vuoden ensimmäiset ottelut näyttävällä ja räväkällä esiintulolla! Tavalliset sinetit nyt hintaan 5pd:tä ja erikoissinetit hintaan 10pd:tä kappale koodilla DAZZLING GLEAM! **~ "

Sales frequency (maaliskuu-huhtikuu)*:

"~** Pääsiäisyllätys Easter Egg ostettavissa Blizzard Cafésta koodilla EGG BOMB! Hinta 15pd:tä. Yksi kpl/kouluttaja!**~ "

*tarjouksen voi hyödyntää vain, mikäli omistat radion ja sales frequency -lisäosan.

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Nami

20.03.2018 22:51
Oon tänään avokätinen nii lahjoitan rahaa. Chaolle ja Shinkulle molemmille 100pd ja Miwalle 525pd, jotta saa Eevee eggeille tiimipaikat (parat on PC:llä ;_;). Eli... ööö... 725pd multa pois. No sain just 500pd klaanimasseja.

Voisko noi 16personalities-tulokset laittaa profiileihin? :D Olis hauska lisä eikä muissa pokémonhoitoloissa ole. Toki jos joku ei halua nii sitä ei olis pakko laittaa.

Nimi: Chao
Kotisivut: http://leoshki.netii.net/

20.03.2018 22:37
Aloitetaan massiivisilla ostoksilla:
EGG BOMB! Ostan easter eggin (-15pd) ja kahvilasta ramunen (-15pd, nopeuteen) sekä latten (-40pd). Nämä kaikki menevät Patrikille (+7op).
Vaihdan myös Patrikin abilityn Starf-marjalla ja käyttäisin sitä tarinan julkaisun yhteydessä (sillä pick-up kai sieltä tulee).
Lisäksi ostan torilta keltaisen color charmin (-25pd) ja muokkaan sillä Patrikin silmät. Torilta mukaan lähtee myös Wiki-marja (-50pd), Reflect (-30pd, Aimolle), Rest (-30pd) ja Calm Mind (-30pd, Aimolle).

Yhteensä minulta siis -235pd.

Sain nimittäin viimein vähän tarinaa ulos ja tuli lisättyy muitakin juttuja. :3

Nimi: Dei

20.03.2018 20:27
Ennen galluppia haluan pahoitella epäalttiuttani täällä. Koulu vie vähän liikaa vapaa-aikaa. Haluanmyös ilmoitella, että tarina on tulos heti, kun olen saanut lisää ideoita siihen. Mutta nyt itse galluppiin.....

I PIIRTEET, TAVAT JA TOTTUMUKSET

1. Miten kuvailisit hahmon tapaa puhua?
Jayn ääni on aika matala, mutta silti omalla tavallaan ikäänsä sopiva. Poika mumisee ainostaan silloin, kun on tympeentynyt jostakin henkilöstä tai asiasta. Kieleltään Jay puhuu nuorten tavalla, mutta tyyli vaihtuu kirjakieltä mukailevaksi puhuessaan itseään vanhemmille ihmisille.

2. Onko hahmolla mitään silmiinpistäviä ulkoisia erityispiirteitä?
Ulkoisia erityispiirteitä Jaylla ei taida olla paljoa, muuta kuin pojan pisamat ja lävistykset. Kahden edellä mainitun lisäksi Jaylla on siniseksi värjätyt hiukset, jotka myös taitavat herättää muiden huomion.

3. Mikä on hahmon huonoin tapa? Miten muut suhtautuvat tähän tapaan?
Huonoin tapa.... Ehkä se, ettei sinitukka ota neuvosta vaaria. Tai ehkä myös se, kuinka hän aliarvioi helposti kaiken. Kotona vioelä asuessaan pojan nulikan vanhemmat saarnasivat tuolle siitä eikä ole vieläkään mennyt perille. Joskus Jay saattaa unohdella myös asioita.

4. Mitä hahmo tekee mieluiten vapaa-ajallaan?
Jay on aktiivinen nuori, mutta hän osaa olla myös 'jalat maassa' oleva tyyppi. Normaalisti Jay käy lenkillä tai makoilee puun varjossa unelmoiden. Mutta uskokaa tai älkää Jay harrastaa näiden lisäksi valokuvausta. Voisi jopa sanoa, että valokuvaus on pojalle yhtä tärkeää kuin kouluttajana oleminen.

5. Onko hahmo hyvin järjestäytynyt vai sotkuinen ?
Järjestelmällisyys riippuu yleensä tilanteesta tai paikasta pisama kasvoisen kohdalla. Esimerkiksi huone voi olla sotkuinen, mutta kaikki mikä liittyy pokémoneihin ja valokuvaukseen ovat erittäin siististi laitettu ja omilla paikoillaan.

Tässä nyt gallupin yksi osa. Toivottavasti tuosta sai lisää tietoa kaupunki poika Jaysta.

Nimi: Miwa

18.03.2018 23:56
MIWA EI OLE KUOLLUT! (vaikka se melkein kuolikin ihastellessaan tätä ulkkaa <3 Tosi söpö!)

Minäkin tahdon osallistua tähän tapahtumajuttuun :3 Josko inspi tarinointiin palautuisi sitä kautta!

I PIIRTEET, TAVAT JA TOTTUMUKSET

1. Miten kuvailisit hahmon tapaa puhua?
Miwa puhuu aika asiallisesti - tätä korostetaan sillä että tyttö puhuu kirjakielellä, kun taas Rigel koviksena puhuu jollakin Helsingin slangin tapaisella. Miwalla on tapa mumista silloin, jos hän tapaa sellaisen ihmisen josta ei pidä. Silloin hänen suustaan saattaa kuulla jotakin öh.. ei kovin imartelevaa. Hän on hieman piiiikitteleväää, ehkä. Miwan ääntä voisi kaiketi kuvailla hieman poikamaiseksi, ei siis ole mikään sellainen korkeaääninen shoujo-sankaritar. Miettiessäni Miwan tarinan käänteitä vuonna 2013 tulin kuunnelleeksi paljon Demi Lovaton "Let it go"-kappaletta (en ollut edes nähnyt Frozenia joten en tiennyt mistä laulu oikeasti kertoi) ehkä Miwalla on saman tapainen ääni.

2. Onko hahmolla mitään silmiinpistäviä ulkoisia erityispiirteitä?
Ööö. Miwa taisi joskus saada arvet käsivarteensa joltain Scytherilta puolustaessaan Rigeliä - joka puolestaan sai arvet selkäänsä. En tiedä mitä Miwan arville kävi, Rigelillä on vielä omansa. Itse pistäisin silmiinpistäväksi ulkoiseksi piirteeksi Miwan hiusten violetit raidat. Hassua kyllä ne Miwan tuli hankkia joskus Tangerinen seikkailuiden lomassa mutta kukahan unohti kirjoittaa siitä...

3. Mikä on hahmon huonoin tapa? Miten muut suhtautuvat tähän tapaan?
Taskujen tyhjentäminen! 8> Harvat oikeasti tietävät tästä tavasta, joskus teininä Miwa jäi tästä kiinni ja sai kyllä paheksuntaa osakseen, mutta eipä tyttö siitä paljoa välittänyt. Jotkut pokémonit kuten Odile ja Candy eivät tykkää kouluttajansa tavasta koska varastaa ei saa, hyi hyi :<

4. Mitä hahmo tekee mieluiten vapaa-ajallaan?
Löhöää. Miwa tykkää laiskotella, harmi vain, etteivät tytön pokémonit ole laiskottelevaa tyyppiä, joten Miwa-parka joutuu usein seuraamaan näitä - yleensä joku menee eksymään porukasta, jolloin Miwan löhöilyt jäävät. Tylsistyessään tuo tapaa nukkua, hieman kiusata Rigeliä ja kotona asuessaan viihdykkeenä toimi lähinnä telkkari.

5. Onko hahmo hyvin järjestäytynyt vai sotkuinen ?
Sotkuinen. Hyvin sotkuinen. Kukaan ei halua nähdä Miwan laukkua sisäpuolelta, sillä sieltä ei löydä mitään. Miwa tietenkin vakuuttaa että kyllä sieltä löytyy, kun jaksaa etsiä mutta... :'D Miwa itse väittää laukkunsa sisältöä/järjestystä siistiksi.

II SUOSIKIT JA MIELTYMYKSET

1. Mistä peruskoulun oppiaineesta hahmo pitää/pitäisi eniten? Mitkä tunnit tämä taas jättäisi mieluiten väliin?
Jos Miwa on joskus joutunutkin käymään koulua, hänellä on varmaan ollut vaikeaa sillä Miwalla tuntuu olevan ongelma auktoriteettien kanssa. Miwa ei pidä säännöistä eikä ylipäätään mistään mikä liittyy yhteiskuntaan ("Läpimätä se on kuitenkin!"), joten yhteiskuntaoppi olisi varmaan inhokkiaine. Mutta koska Miwan haave oli aikoinaan nähdä maailmaa (Pokémon-matkan varjolla) luulen että hän olisi valmistautunut matkaan kieliä opiskelemalla. Hän olisi varmaan pitänytkin niiden opiskelusta, ja edistynyt hyvin. Joten ehkäpä tytön lempiaineisiin voisi lukea vaikkapa Englannin.

2. Mikä on hahmon lempiväri? Miksi?

Miwa ei ole koskaan erityisemmin pitänyt kirkkaista, silmiin pistävistä väreistä. Hän on joskus pienenä päättänyt että violetti on hänen lempivärinsä ja siinä päätöksessä tuo on pysynyt. Myöhemmin mukaan on tullut harmahtavan vihreä, joka on Miwan mielestä kiva, sillä se ei ole liian räikeä eikä liian tumma.

4. Mikä on hahmon lempivuodenaika ja -sää?

Miwa on kevät/kesäihmisiä ja inhoaa talven synkkyyttä. Keväällä kaikki herää eloon ja kesällä on mukavan valoisaa. Säät ovat Miwalle aika yhden tekeviä, lumisateesta tyttö ei pidä, sen sijaan lämmin (muttei liian lämmin) auringonpaiste on tytön mieleen.

5. Jos hahmoa pyydettäisiin elokuviin, millaista leffaa tämä lähtisi mieluiten katsomaan?
Kauhua. Tai sellaista synkkää fantasiaa kuten vaikka "Pan's Labyrinth", iloiset ja hölmöt komediat ovat Miwan mielestä ajan hukkaa ja hän tuppaa nukahtelemaan niitä katsoessaan. Synkät ja hieman kierot fantasia tai kauhu-elokuvat sen sijaan kiehtovat häntä.

III ARVOT, ASENTEET JA NÄKEMYKSET

1. Onko hahmo optimistinen, pessimistinen vai realistinen?
Miwa on joskus ollut optimistinen ja naiivi, mutta koska hän tuli poikaystävänsä hylkäämäksi, nämä luonteenpiirteet muuttuivat kovuudeksi ja pessimistisyydeksi. Miwa ei edes tiedä mitä hakee matkaltaan, sillä tietää ettei mikään kuitenkaan onnistu.

2. Onko hahmo sisään- vai ulospäinsuuntautunut?
Miwa on hyvin ulos.. ei kun sisäänpäin suuntautunut persoona. Hassuinta tässä lienee se että juuri tämä piirre hänessä kiehtoo muita hahmoja.

3. Miten hahmo suhtautuu A) valehteluun, B) varastamiseen ja C) väkivaltaan, jopa tappamiseen?
A) Valehtelu ei ole Miwalle mitään uutta, jos ihmiset kerran valehtelevat hänelle, miksei Miwakin tekisi samoin?

b) Tähän Velho tietää varmasti vastauksen. Miwahan on taskuvaras ja näköjään myös pokémonvaras, varastelu ei tuota tytölle suurtakaan pään vaivaa. Jos se kerran onnistuu niin mikäpä siinä. Mutta tämä ei tarkoita sitä että Miwa haluaisi itse olla varastelun kohteena ja jos näin käy, varas saa kyllä tuntea Miwan raivon nahoissaan.

c) Miwa ei kannata väkivaltaa, jos mietitään tätä tarinan kannalta - Miwahan varasti taannoin kaltoin kohdellun Ayamen, hän laskee Ayamen kohtelun väkivallaksi eikä suinkaan hyväksy sitä. Hän on kuitenkin sitä mieltä, että itseään saa puolustaa mutta rajat on tiedettävä.

4. Mitä hahmo arvostaa eniten?
Paha kysymys. Miwa ei oikeastaan tiedä mitä arvostaa eniten. Kai sitä että hänet jätetään omiin oloihinsa. Mikä häntä motivoi keräämään salimerkkejä? Jonkinlainen kosto vanhalle heilalleen *spoilspoil* kohtaaminen tämän kanssa saa Miwan kiinnittämään enemmän huomiota pokémoniensa kouluttamiseen. Tyttö haluaa tulla entistä sulhoaan paremmaksi kouluttajaksi ja yltää Soidan parhaimpien kouluttajien joukkoon näyttääkseen tälle että kyllä Miwakin osaa. Ja paremmin kuin eräät.

5. Mihin kastiin hahmo sijoittuu Dungeon & Dragons -pelin etiikkaa ja moraalia mittaavassa ryhmittymistaulukossa (alignment chart)? Miksi?
Hmmm.. vaikeaa. Miwan voisi heittää kategorioihin "Neutral good" "True neutral" tai "Chaotic neutral". Miwa on oikeasti vaikea sijoittaa vain yhteen kategoriaan, Miwa saattaa käyttäytyä epäitsekkäästi, jos katsoo sen tarpeelliseksi. Hänen mielestään sääntöjä voi venyttää mikäli siitä on hyötyä, toisaalta Miwa toimii myös miten parhaaksi näkee, eikä hän aina jaksa välittää muista, kunhan hän tiimeineen selviää tilanteesta. Kaikesta huolimatta Miwa on kuitenkin vapaa sielu, joka menee sinne minne tuuli kuljettaa. Vaikka Miwa on jokseenkin välinpitämätön, hän ei kuitenkaan halua tieten tahtoen aiheuttaa muille ongelmia.

IV SUHTAUTUMINEN MUIHIN

1. Kuka on hahmon (tämänhetkinen) läheisin ystävä? Miksi?
Tiimistä Rigel. Ihmisistä varmaan Azura. Rigel ja Miwa ovat oikeastaan aika samanlaisia, molemmat joutuivat jonkun hylkäämäksi (Miwa poikaystävänsä, Rigel emonsa), molemmat ovat koviksia mutta oikeastaan sisältä pehmoja jotka suojelevat heikompiaan (Miwa erityisesti Yorua ja Rigel Candy-pientä) mutta eivät pidä seurasta hirveästi. Kai näiden samankaltaisuuksien takia kaksikko ymmärtää toisiaan jollakin tapaa.

Azura on Miwan vastakohta, mutta molemmat ovat tulleet lähimmäistensä hylkäämäksi. Miwa oli aluksi ehkä vähän ärsyyntynyt Azuraan mutta ilmeisesti tottui tähän kuin syylään josta haluaa eroon mutta sitten siitä tuli osa omaa persoonaa. Miwalle oli muutenkin vaikea keksiä matkaseuralaista, mutta Azura tuntui sopivalta vastaanottavaisen muttei liian tungettelevan persoonan takia.

2. Onko hahmo ollut koskaan ihastunut tai rakastunut johonkuhun? Ihastuuko hahmo ylipäätään helposti?

Kyllä. Hän oli ihastunut Hiroki-nimiseen poikaan ja oli jo kihloissakin tuon kanssa mutta poika jättikin hänet Sakiko-nimisen koordinaattori-typyn takia. Miwa jäi tästä katkeraksi, eikä ole sen jälkeen ihastunut kehenkään. Vaikka toisaalta, tytöllä tulee olemaan jotakin säpinää Kain kanssa - vaikka poika onkin Miwan mielestä täysi nyhverö.

3. Onko hahmo läheisissä väleissä perheensä kanssa?
Ei erityisemmin. Miwa ei ole pitänyt perheeseensä mitään yhteyttä sitten Aurora Townin, eikä ole aikeissakaan. Tiimistä Miwalle lähimpiä kumppaneita ovat Rigel, Trix, Splinter ja Odile. Vauvoja hänelle ovat Candy, Yoru ja Luna.

4. Onko hahmolla taipumus ajautua riitoihin toisten kanssa vai vältteleekö tämä parhaansa mukaan konfliktitilanteita?

Riippuu kuka on riidan toisella puolella. Esimerkiksi siskonsa Himekon kanssa Miwa riitelee aika avoimesti, mutta hän ei kuitenkaan haasta riitaa muiden kanssa. Yleensä.

5. Millaisia henkilöitä hahmo arvostaa eniten? Entä millaisia tämä halveksuu? Miksi?
Miwa arvostaa avarakatseisuutta ja inhoaa tuomitsevia ihmisiä, ja sellaisia hyvin pinnallisia kuten hänen Himeko-sisarensa. Pinnalliset ihmiset muistuttavat Miwaa Sakikosta, joka oli Miwan vastakohta. Jonka vain täytyi ottaa toisten onni. Miwa halveksuu sellaista, sillä se muistuttaa häntä menneestä.

V SEKALAISTA

1. Mikä pokémon ihmishahmo olisi TAI miltä pokémonhahmo näyttäisi, jos tämä olisikin ihminen?
Miwa on hyvin katkera ihminen, se on hänen huonoin puolensa. Siksi luulen että siitä tulisi esimerkiksi Pokémon Mystery Dungeon-peleissä Shuppet, joka käyttää katkeruutta ravintonaan.

2. Kenen virallisesta Pokémon-sarjasta tutun henkilön/pokémonin kanssa hahmo tulisi parhaiten toimeen?
Ää, en tiedä. Huonoiten varmaan jonkun Lillien, Miwa ei arvosta Sun/Moon-peleissä nähtävästä Lilliestä joka on periaatteessa koko pelin ajan oli kiinni pelaajan persuksissa "yhyy pelasta Nebby!" Miwa toteaisi että pelasta itse, tossa on sulle poképallo. Ehkä Miwa tulisi parhaiten toimeen Black/Whiten N-hahmon kanssa, tai ainakin tuon filosofia kiinnostaisi tyttöä, Ghetsis olisi varmaan mielenkiintoista tavata. Pokémonin ekan leffan Mewtwo olisi jännää pistää kasvotusten Miwan kanssa, mitkäköhän keskustelut siitäkin syntyisi?

3. Missä asioissa hahmo on erityisen hyvä? Entä mikä on tämän suurin heikkous?
Ihmettelyssä, Miwa on vähän tyhmä ja tietämätön mutta siitä on kiva kirjoittaa. Miwalla on myös empatiaa ja tyttö tuntuu ymmärtävän tietynlaisia pokémoneja hyvin. Miwan suurin heikkous lienee se ettei tätä oikein kiinnosta mikään. Ja se että hän kantaa herkästi kaunaa.

4. Jos hahmo joutuisi pilan kohteeksi, miten tämä reagoisi? Jos taas hahmo haluaisi kujeilla, minkälaisen kepposen tämä toteuttaisi?
Miwa ottaisi tilanteen kylmänrauhallisesti ja toteaisi että "Jaaha". Hmm.. luulen Miwan olevan käytännönpilojen ystävä 8)

5. Mitä personaallisuustyyppiä hahmo edustaa 16Personalities-testin mukaan? Pitääkö testin tulos mielestäsi paikkaansa?
Miwa on seikkailija! Kyllähän tuo pitää paikkansa aika hyvin, mutta jännintä tässä oli huomata miten paljon Miwan ajatusmaailma poikkeaa omastani.

Hmm tästä saikin jotakin inspiä, eli ei saa potkia pihalle ;_;

Nimi: Nami

18.03.2018 18:02
Luku 54, örm. :'3

Nimi: Shinku

07.03.2018 19:17
Koska jos Nami ja Chao edeltä, niin Shinku perässä :-) Minäkin siis laitan gallupia tulemaan, eehehee.

I PIIRTEET, TAVAT JA TOTTUMUKSET

1. Miten kuvailisit hahmon tapaa puhua?
Shirinillä on korkea ja lapsekas ääni, äänenmurros ei ole vielä alkanut. Puhetapa on varsin lapsellinen, eikä hän muutenkaan juttujensa kanssa aina tunnu olevan ikäisensä tasolla, krhm. Hän ei käytä vaikeita sanoja, ellei sitten halua väkisin esittää fiksumpaa kuin on, ja silloinkin yleensä epäonnistuu. Puhuu hiljaisesti ja tasaisesti, mutta innostuessaan korottaa ääntään helposti. Shirin on paljon vaisumpi vieraiden seurassa.

2. Onko hahmolla mitään silmiinpistäviä ulkoisia erityispiirteitä?
Jotkut kiinnittävät huomiota Shirinin kalpeaan ihonväriin, joka yhdistettynä epätavalliseen käytökseen saa pojan vaikuttamaan vähän aavemaiselta ja luonnottomalta. Myös pinkit silmät ovat hieman erikoiset.

3. Mikä on hahmon huonoin tapa? Miten muut suhtautuvat tähän tapaan?
Shirinin huonoin tapa on varmaan hänen tekopyhä asenteensa. Hän on hyvin herkkä tuomitsemaan muita asioista, jotka kokee vääriksi ja "pahoiksi", vaikka itse on oikeasti paljon pahempi omien standardiensa mukaan. Hänen käsityksensä moraalista tulee lähinnä lastenkirjojen opetusten myötä... Onneksi hänen pokémoninsa ja ystävänsä harvemmin jaksavat ärsyyntyä Shirinin idioottimaisesta ajatusmaailmasta.

4. Mitä hahmo tekee mieluiten vapaa-ajallaan?
Shirin tykkää lukemisesta. Ei tosin mitään hirveän vaikeita tekstejä, lähinnä simppeleitä satukirjoja, joihin hänellä on erityinen mieltymys. Hän myös tykkää tarkkailla pokémonejaan ja muita ihmisiä, käydä syvällisiä keskusteluja esineiden kanssa ja tuijottaa seinille.

5. Onko hahmo hyvin järjestäytynyt vai sotkuinen?
Omien tavaroidensa suhteen Shirin on hyvin siisti ja järjestelmällinen, jopa vähän liioitellusti, mutta muun ympäristön kunnosta hän ei jaksa piitata. Esimerkiksi hotellihuoneet hän jättää usein sekalaiseen kuntoon poistuessaan, vaikka kotona siivoaisikin aina jälkensä. Pihaympäristön suhteen hän on sentään hieman epäitsekkäämpi, eikä heittele roskia ympäriinsä.

II SUOSIKIT JA MIELTYMYKSET

1. Mistä peruskoulun oppiaineesta hahmo pitää/pitäisi eniten? Mitkä tunnit tämä taas jättäisi mieluiten väliin?
Shirin on niitä lapsia, joilla ei oikeastaan ole suosikkiaineita alkuunkaan. Hän kyllä pitää esimerkiksi kuvaamataidosta, matematiikasta ja äidinkielestä, mutta yksikään niistä ei nouse yli toisen, eikä hän ole erityisen lahjakas missään niistä.

Inhokkiaine sen sijaan on paljon helpompi nimetä, sillä Shirin ei ole koskaan pitänyt liikuntatunneista ollenkaan. Hänen yleiskuntonsa on kehno ja hän on muutenkin ikätovereitaan hitaammin kehittynyt, joten hän ei pysy luokkatovereidensa vauhdissa ja jää usein vain jalkoihin. Hän on myös se, joka poimitaan aina viimeisenä joukkuepeleihin, ja sekös ärsyttää.

2. Mikä on hahmon lempiväri? Miksi?
Harmaa. Se on sopivan mitäänsanomaton väri, mutta toisaalta omassa ankeudessaan aika kaunis. Kirkkaat värit eivät ole Shirinin mieleen, vaikka ei hän niitä toisaalta vihaakaan.

3. Mikä luonteenpiirre toisessa vetoaa hahmoon eniten? Entä mikä ulkoinen piirre viehättää hahmoa?
Shirinillä ei ole varsinaisesti mitään preferenssejä luonteenpiirteiden suhteen, kunhan henkilö muistuttaa edes jollain tasolla hänen käsitystään "hyvästä". Hän viihtyy parhaiten omanikäisessään seurassa. Ulkonäön suhteen hän ei ole valikoiva, eikä hänellä ole mitään kiinnostusta vastakkaista sukupuolta kohtaan (eikä kyllä samaakaan).

4. Mikä on hahmon lempivuodenaika ja -sää?
Shirin pitää alkusyksystä. Kelit alkavat viilenemään päin ja puut varisuttavat lehtiään, mutta ulkona on silti miellyttävää eikä liian kylmää. Auringonpaiste pilviseltä taivaalta on hänen mieleensä.

5. Jos hahmoa pyydettäisiin elokuviin, millaista leffaa tämä lähtisi mieluiten katsomaan?
Shirin ei ymmärrä mitään elokuvien päälle. Hän ei varmaan osaisi olla elokuvateatterissa ollenkaan ja varmaan vain pyörisi ja hyörisi tajuamatta katsoa valkokankaalle - olisi virhe kutsua sellainen kakara leffaan. Jos täytyisi valita, ehkä jokin simppeli animaatioelokuva kliseisellä juonella varustettuna olisi eniten hänen mieleensä.

III ARVOT, ASENTEET JA NÄKEMYKSET

1. Onko hahmo optimistinen, pessimistinen vai realistinen?
Nykyisin Shirin kallistuu enemmän pessimistisyyden puolelle, varsinkin, kun menetti rakkaan ystävänsä. Hän ei usko, että kykenee onnistumaan tavoitteissaan ilman herra Oksaa, joten käytännössä hän on luopunut unelmistaan. Voi voi.

2. Onko hahmo sisään- vai ulospäinsuuntautunut?
Shirin on introvertti. Hän kyllä viihtyy muiden ihmisten seurassa tiettyyn pisteeseen asti, mutta sitten väsähtää ja tarvitsee aikaa levätä omissa oloissaan. Hän on mieluummin kahdestaan jonkun läheisen ystävän kanssa kuin isossa porukassa tuttavien seurassa. Isot väkijoukot ahdistavat vähän.

3. Miten hahmo suhtautuu A) valehteluun, B) varastamiseen ja C) väkivaltaan, jopa tappamiseen?
Shirinin mielestä valkoinen valhe on parempi kuin ruma totuus. Oikeastaan hänen koko elämänsä on ollut pitkälti pelkkää valehtelua. Varastaminen sen sijaan on hänestä paha asia ja varkaat ovat tuhmia, vaikka on sellainen itsekin. Väkivaltaan ja tappamiseen hän suhtautuu vaihtelevasti pelokkaasti, tuomitsevasti tai sitten ihan vain välinpitämättömästi, riippuen senhetkisestä mielentilasta.

4. Mitä hahmo arvostaa eniten?
Shirinille tärkeintä on hänen pokémoninsa ja turvassa pysyminen. Hän on hyvin kiintynyt tiimiinsä ja arvostaa pokémonejaan huomattavasti itseään enemmän, vaikkei aina kykenekään sitä näyttämään. Turvallisuus puolestaan tarkoittaa Shirinin tapauksessa enemmän vapautta, sillä hänellä on suuri pelko siitä, että totuus kaikista hänen tekemistään pahuuksista päätyy viranomaisten tietoon.

5. Mihin kastiin hahmo sijoittuu Dungeon & Dragons -pelin etiikkaa ja moraalia mittaavassa ryhmittymistaulukossa (alignment chart)? Miksi?
Neutral evil. Shirin on ajoittain itsekäs ja julma, eikä häntä haittaa tehdä äärimmäisenkin pahoja asioita saadakseen mitä tahtoo, mutta harvemmin hän huvin vuoksi kenellekään pahaa tekee. Empatiakyky on varsin olematon. Testitulos oli myös neutral evil.IV SUHTAUTUMINEN MUIHIN

1. Kuka on hahmon (tämänhetkinen) läheisin ystävä? Miksi?
Shirinin läheisin ystävä tällä hetkellä on varmaan Airen. Airen siksi, koska kyseinen pokémon nyt vain sattuu olemaan ymmärtäväinen, ja lisäksi Airenin läsnäolo rauhoittaa Shiriniä ja saa hänet muistamaan vanhoja hyviä aikoja. Airenin nykyinen taito puhua telepatiaa on myös varsin hyödyllinen ja auttaa Shiriniä kommunikoimaan pokémonin kanssa ongelmitta.
Ihmishahmoista varmaan Hibiya.

2. Onko hahmo ollut koskaan ihastunut tai rakastunut johonkuhun? Ihastuuko hahmo ylipäätään helposti?
Shirin on ehkä liian nuori ja tyhmä ymmärtämään näitä asioita kunnolla. Kyllä hän on tavallaan ihastunut kerran, Anyaan, mutta sekin oli lyhytkestoista ja loppui kuin seinään.

3. Onko hahmo läheisissä väleissä perheensä kanssa?
Shirinin perhe on kuollut ja kuopattu, mutta hänen biologiset vanhempansa ovat yhä elossa. Heihin hänellä ei kuitenkaan ole minkäännäköistä suhdetta, sillä eihän hän edes tiedosta heidän olemassaoloaan. Shirin kiistää alkuperäisen minänsä, joten hän kiistää samalla oikean perheensäkin. Siskoaan Coralieta hän jollain tasolla sietää, mutta vain siksi, koska tutustui tuohon ennen kuin sai selville olevansa sukua.

4. Onko hahmolla taipumus ajautua riitoihin toisten kanssa vai vältteleekö tämä parhaansa mukaan konfliktitilanteita?
Shirin menee aika pitkälti virran mukana. Hän ei itse hakeudu riitoihin eikä varsinaisesti nauti niistä, mutta mikäli hän joutuu hyökkäyksen kohteeksi, hän kyllä vastaa varsin kärkkäästi. Hän saattaa päästellä sammakoita suustaan kiukkuisena, mutta usein katuu jälkikäteen ja sitten pyytää kiltisti anteeksi.. jos tajuaa.

5. Millaisia henkilöitä hahmo arvostaa eniten? Entä millaisia tämä halveksuu? Miksi?
Lol nope. Ei mitään hajua! :D

V SEKALAISTA

1. Mikä pokémon ihmishahmo olisi TAI miltä pokémonhahmo näyttäisi, jos tämä olisikin ihminen?
Shirin olisi varmaan Mimikyu. Molemmat on vähän traagisia otuksia, yrittävät sopeutua porukkaan esittämällä muuta kuin mitä ovat, mutta sitten vahingossa onnistuvatkin aiheuttamaan toisille pelkkää pahaa. Lol.

2. Kenen virallisesta Pokémon-sarjasta tutun henkilön/pokémonin kanssa hahmo tulisi parhaiten toimeen?
Voit myös mainita, jos on olemassa henkilö, jonka tapaamisesta hahmo olisi erityisen innoissaan!
Shirin tulisi varmaan hyvin toimeen leffa kolmosen Unownien kanssa :D Okei, vitsit sikseen. Ehkä Serena? Shirin tykkää kaikesta nätistä ja loisteliaasta, sitä paitsi Serenan tiimi on aika ihku. Pinnallista? Joo.

3. Missä asioissa hahmo on erityisen hyvä? Entä mikä on tämän suurin heikkous?
Shirin on nopea oppimaan, kohtalaisen taitava koordinaattori ja hyvä kuuntelemaan muiden ongelmia. Hän on myös uskollinen ja on valmis menemään äärimmäisyyksiinkin tärkeiden olentojen puolesta.

Toisaalta hän on myös ikäisekseen tyhmä, hänellä ei ole maalaisjärkeä, hän on heikko ja väsyy nopeasti, mielenterveydeltään epävakaa, nopea tuomitsemaan muita, empatiakyvyltään rajoittunut ja manipuloiva. Lisäksi hän kiintyy enemmän elottomiin kuin elollisiin asioihin, mikä ei ole hyvä.

4. Jos hahmo joutuisi pilan kohteeksi, miten tämä reagoisi? Jos taas hahmo haluaisi kujeilla, minkälaisen kepposen tämä toteuttaisi?
Riippuen pilan tyylistä Shirin suuttuisi vähän tai suuttuisi verisesti. Hän ei oikein ota hyvällä naurunalaiseksi joutumista ja saattaa hermostua vähän liikaa, luultavasti alkaa saman tien hautoa kostoakin.
Jos Shirin itse keppostelisi, se olisi varmaan luokkaa "laitoin pierutyynyn penkillesi, hihihi". Hän ei varmaan osaisi motivoitua kunnolla pelkkään pilailuun ja siksi sortuisi typeriin kliseisiin, haha.

5. Mitä personaallisuustyyppiä hahmo edustaa 16Personalities-testin mukaan? Pitääkö testin tulos mielestäsi paikkaansa?
Testi on saatavilla myös suomenkielisenä!
Shirinille kyseisen testin tekeminen oli hyvin haastavaa. Paitsi että hän on vasta lapsi, on hän myös mieleltään hieman... no, ei-niin-normaali. :D Tulos sanoo ISFJ-T, mutta omasta mielestäni tämä kyseinen luonnetyyppi ei voisi olla kauempana totuudesta, hahah. Ehkä se sopisi enemmän hänen alkuperäiselle minälleen Yuukille?
(Shirin itse olisi ehkä INFJ-T?)
--

Sitten voisin vielä tähän todeta että uusi tapahtuma vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, aion ehdottomasti osallistua, varsinkin, kun satutarinaa en koskaan ehtinyt oman idiotismini takia kirjoittaa, lol. :I

Nimi: Chao

07.03.2018 18:32
Tulin heittämään gallupin. :--) Osa kohdista jäi hieman lyhemmiksi, ettei tulisi turhaa toistoa ym. niin paljoa. Tarinaa piti myös tulla, juuh, onhan se jo ajat sitten aloitettu, mutta sitten... jotain tapahtui.
----
I PIIRTEET, TAVAT JA TOTTUMUKSET
1. Miten kuvailisit hahmon tapaa puhua?
- Leon ääni on aika poikamainen (ei siis niinkään kovin miehekäs, mutta ei kimakkakaan). Etenkin tuntemattomille henkilöille Leo puhuu melko muodollisesti ja kohteliaasti. Puheen rytmi on aika vaihtelevaa pitkien ja satunnaisten lyhyiden virkkeiden sekoitusta, ja sanavalinnat aika yleisluontoisia tai yleviä – Leo käyttää siis harvoin alatyylisiä ilmaisuja, kuten kirosanoja (jos ei ole esim. hyvin tuohtnut jne.).
2. Onko hahmolla mitään silmiinpistäviä ulkoisia erityispiirteitä?
- Leossa ensimmäisenä huomion kiinnittää varmaan pojan vaatteet, joiden suhteen hän ei turhaan hifistele. Osa vaatteista on pojalle liian isoja ja halpoja, itsetehty villapipo on hassu ja saa Leon vaikuttamaan harmittomalta ja ikäistään ehkä hieman nuoremmalta. Noin muuten fyysisiltä ominaisuuksiltaan Leo on hyvin tavallisen näköinen nuori mies, mitä nyt ehkä oranssit/vaaleanruskeat silmät saattavat olla näkyvin piirre. Pituudeltaan hän ei ole kovin pitkä (ehkäpä jokin 160-168cm pituinen? Ruumiinrakenteeltaan ehkä hoikahko mutta ei kuitenkaan laiha).
3. Mikä on hahmon huonoin tapa? Miten muut suhtautuvat tähän tapaan?
- Huonoimpia tapoja Leolla lienee alituinen valehtelu ja näpistely. Leo on tapaa olla aika piittaamaton mitä muiden tunteisiin tulee (eikä aina ihan ymmärräkään näitä). Poika on usein roolissa, joten käyttäytyy näennäisen kohteliaasti ja huomaavaisesti, mutta lähinnä siksi, että siitä voi olla hänelle itselleen hyötyä. Saattaa kuitenkin suuttua ja alkaa kaivaa verta nenästään, mikä saattaa olla aika yllättäväkin reaktio kontrastina Leon tavalliselle käytökselle.
Aimo on varsin tottunut Leon tapoihin, mutta eniten niistä sitä ärsyttää Leon salailevaisuus (Aimo tykkää tarkkailla ym., eikä tykkää, jos ei tiedä missä mennään). Moni Leoa vähemmän tunteva ei välttämättä edes huomaa mainittuja Leon huonoja tapoja.
4. Mitä hahmo tekee mieluiten vapaa-ajallaan?
- Leo ei ole kovinkaan hyvä vain hengailemaan ja rentoutumaan, vaan haluaa aina touhuta jotakin – toisaalta sellainen tulokseton itseensä ja lepäämiseen keskittyminen saakin tuon lähinnä stressaantumaan. Ei ole mikään yllätys siksi, että parhaiten Leo vihtyy tylsinä hetkinä simppelien kotihommien tms. parissa.
5. Onko hahmo hyvin järjestäytynyt vai sotkuinen ?
- Näistä kahdesta vaihtoehdosta Leo on ehdottomasti järjestäytynyt ja saattaa siivota jopa muiden jälkiä. Leo on lapsena kasvanut järjestykseen, eikä niinkään viihdy aloillaan, joten siivoaminen ja järjestely eivät häntä haittaa.

II SUOSIKIT JA MIELTYMYKSET
1. Mistä peruskoulun oppiaineesta hahmo pitää/pitäisi eniten? Mitkä tunnit tämä taas jättäisi mieluiten väliin?
- Uskoisin, että Leo olisi pitänyt eniten sellaisista aineista kuin käsityöt (tekninen ja tekstiili) ja lukuaineista ehkä joku maantieto tmv. Leo on kuitenkin kiinnostunut pääsääntöisesti vain asioista, joista hän näkee, mitä _käytännön_ hyötyä niistä on. Sellaiset taideaineet kuin kuvis tai etenkin musiikki tuskin olisivat kiinnostaneet häntä, saati sitten äidinkielen tarinoiden kirjoittelu, hah.
2. Mikä on hahmon lempiväri? Miksi?
- Leo pitää lämpimistä ja maanläheisistä väreistä. Punainen on voimakas ja kaunis, ruskean sävyt sen sijaan ovat mukavan turvallisia ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Leo ei esimerkiksi hirveästi pidä huomiota herättävistä väreistä vaatteissaan, vaan tykkää soluttautua tarpeen mukaan.
3. Mikä luonteenpiirre toisessa vetoaa hahmoon eniten? Entä mikä ulkoinen piirre viehättää hahmoa?
- Leo arvostaa muissa ihmisissä eniten älykkyyttä ja voimaa (etenkin voimakasta tahtoa, heh). Ulkoisista piirteistä Leo kiinnittää eniten huomiota hiuksiin, joiden tulee olla kunnossa. Leo pitää myös itseään vanhemmista naisista.
4. Mikä on hahmon lempivuodenaika ja -sää?
- Lempparivuodenaika on luultavasti loppusyksy tai alkutalvi tmv., sillä Leo tykkää neuloa vaatteita, eikä liiemmin välitä kuumasta säästä. Leolle vuodenaika tai sää ovat lopulta melko yhdentekeviä asioita, eikä käytännöllisyyttään fiilistele kumpaakaan. Tietenkin sellaiset säätilat kuin kirkas auringonpaiste ja sade tuovat käytännön haasteita, joten paras sää Leosta lienee pilvinen muttei sateinen sää.
5. Jos hahmoa pyydettäisiin elokuviin, millaista leffaa tämä lähtisi mieluiten katsomaan?
- Leoa todennäköisesti kiinnostaisi joku tylsä dokumenttiluontoinen leffa, tositapahtumaan perustuva tai vaihtoehtoisesti jokin missä tapahtuu paljon. Fantasia ja fiktio eivät hänen tylsään makuunsa oikein iske.

III ARVOT, ASENTEET JA NÄKEMYKSET
1. Onko hahmo optimistinen, pessimistinen vai realistinen?
- Leo on realistinen jopa tylsyyteen asti – siis aivan toisenlainen tässä suhteessa kuin Aimo, joka pitää kaikkien eri mahdollisuuksien analysoimisesta.
2. Onko hahmo sisään- vai ulospäinsuuntautunut?
- Leo viihtyy parhaiten omissa oloissaan hääräten. Ei siis ole ihme, että sellaiset harrastukset kuin rakentelu, kokkailu ja siivoaminen ovat hänen mieleensä.
3. Miten hahmo suhtautuu
A) valehteluun
- Leo on itse aika patologinen tapaus mitä valehteluun tulee, eikä hirveästi ota nokkiinsa muidenkaan valehtelusta, jos sillä ei ole juurikaan mitään seurauksia hänelle itselleen tai läheisilleen. Leo ei ole tässä suhteessa hirveän kaksinaismoralistinen ja inhoaakin lähinnä tekopyhyyttä, mitä valehtelun tuomitseminen pojan mielestä puolestaan pahimmillaan olisi.
B) varastamiseen
- Kuten Leon ammatin huomioiden saattaa arvata, Leo ei ole kovin tuomitseva varastelunkaan suhteen. Kuitenkin häntä edelleen kiusaa hänen kasvattiäitinsä Hiljan suhtautuminen asiaan, mikä saattaa aiheuttaa asian tiimoilla Leossa hieman yllättävääkin käytöstä.
C) väkivaltaan, jopa tappamiseen?
- Väkivalta ja tappaminen eivät ole rikollisuuden parissa Soidassa mitenkään tavattomia asioita, eikä Leo suhtaudu niihin dramaattisesti (pikemminkin tyynesti ja kylmästi kuin mihin tahansa muihin asioihin). Nämä ovat kuitenkin toimintatavoiltaan sellaisia asioita, joihin turvautumista Leo itse pyrkii välttämään niihin liittyvien massiivisten seuraamusten vuoksi. Leo ei kuitenkaan koe asiakseen arvostella muita näistä tavoista.
4. Mitä hahmo arvostaa eniten?
- Voisi vastata kliseisesti, että vapautta ja omaa tahtoa. Ihmisen itsenäisyyttä ja konkreettisia tekoja voisin uskoa pojan pitävän myös suuressa arvossa.
Tiimissään sen sijaan hän arvostaa vahvoja mutta tottelevaisia pokémoneja.
5. Mihin kastiin hahmo sijoittuu Dungeon & Dragons -pelin etiikkaa ja moraalia mittaavassa ryhmittymistaulukossa (alignment chart)? Miksi?
- Kyseisen testin kaltaiset testit ovat Leolle hieman hankalia, sillä Leo on ihan hirveä teeskentelijä ja valitsee usein tilanteeseen/seuraan itseään eniten hyödyttävän roolin (kyseenalaistaa toki voi, osaako poika aina arvioida tilanteen oikein).
Leo pyrkii usein antamaan itsestään rehdin ja hyväsydämisen joskin hölmön vaikutelman, mutta todellisuudessa ei paljoa piittaa säännöistä tai muista ylipäätään. Hän on vähän arvaamaton ja ailahtelevankin oloinen, mutta mikään pahis Leo ei silti ole, vaikka vähän välinpitämätön ja tunnevammainen. Jos onnistuu pääsemään siihen pieneen ryhmään ihmisiä (tai noh, ei esim. Aimo ole ihminen mutta--) niin Leo on kyllä yllättävän luotettava ja hoivaavakin persoona.
(https://i.gyazo.com/f5150daf884e784ad27cfab56fe06f71.png)Testin tulos kuitenkin linkissä, kyseessä Chaotic Evil. Tulos vaikuttaa ehkä hieman turhan synkältä Leolle omasta mielestäni, muita hyviä vaihtoehtoja kuvauksen mukaan ovat omasta mielestäni True Neutral ja Neutral Evil.

IV SUHTAUTUMINEN MUIHIN
1. Kuka on hahmon (tämänhetkinen) läheisin ystävä? Miksi?
- Tämä on hieman hankala kohta Leon suhteen, sillä poika on emotionaalisesti aika varautunut ja eristäytyvä. Läheisin ystävä on varmaankin tällä hetkellä Aimo (ja ihmisistä läheisin ehkä Piata).
2. Onko hahmo ollut koskaan ihastunut tai rakastunut johonkuhun? Ihastuuko hahmo ylipäätään helposti?
- Leo lienee hieman ihastunut Piataan, mikä toki vituttaa Aimoa. Noin ylipäänsä Leo ei kovin helposti kiinny ihmisiin (tai pokémoneihin), mutta Piatan, Aimon ym. kohdalla tähän on syynsä.
3. Onko hahmo läheisissä väleissä perheensä kanssa?
- Kasvatiäitiään ei tapahtuneen jälkeen ole tavannut vuosiin, mutta rikoskaveriensa kanssa hänen välinsä ovat ihan hyvät. Piata vaikuttaa jopa vähän pitävän huolta nuoremmastaan.
Pokémontiimistään puolestaan Aimon kanssa Leo on oikein läheinen ja välit hyvät, vaikka tuskin tuo ihmisseuraa täysin korvaa. Nokipallon kanssakin hän on oppinut tulemaan toimeen ja arvostaa tuon tulista luonnetta. Eevee sen sijaan on jäänyt aika vieraaksi, sillä Leo ei ole ollut järin kiinnostunut tuosta kuin rikastumismielessä.
4. Onko hahmolla taipumus ajautua riitoihin toisten kanssa vai vältteleekö tämä parhaansa mukaan konfliktitilanteita?
- Leon kanssa voi olla hankalaa tulla toimeen, sillä hän ei ole pohjimmiltaan kauhean jalo, lol. Leo yleensä välttelee turhia konflikteja, mutta saatta yllättäen vain päättää inhota jotakuta, jolloin hänestä paljastuu aika viheliäinen.
5. Millaisia henkilöitä hahmo arvostaa eniten? Entä millaisia tämä halveksuu? Miksi?
- Leon arvostamasta henkilöstä esimerkkinä toimikoon Piata. Määrätietoisuus ja älykkyys ovat sellaisia piirteitä, joita Leo arvostaa.
Murehtivat ja omaa elämäänsä ja surkeuttaan angstaamaan jäävät hyypiöt puolestaan lähinnä vituttavat häntä (ks. Leon Eevui, joka tavallaan muistuttaa Leoa Crimson Townissa asuneesta itsestään), ja Leo onkin taipuvainen polkemaan sellaisia tyyppejä maahan silloin kun siihen pystyy.

V SEKALAISTA
1. Mikä pokémon ihmishahmo olisi TAI miltä pokémonhahmo näyttäisi, jos tämä olisikin ihminen?
- Jos ulkonäöstä puhutaan, näyttää Leo mielestäni Mienfoolta. Jos tämä puolestaan vedetään dexin avulla syvälliselle tasolle, Leo voisi olla Oddish (vuorokausirytmi, levoton toimeliaisuus).
2. Kenen virallisesta Pokémon-sarjasta tutun henkilön/pokémonin kanssa hahmo tulisi parhaiten toimeen?
- Leo tuskin hirveän tohkeissaan olisi kenenkään kuvitteellisen hahmon tapaamisesta (lol, iteki on). Uskon kuitenkin, että Leoa kiinnostaisi tavata monia uusia pokémoneja, joita sarjassa esiintyy.
3. Missä asioissa hahmo on erityisen hyvä? Entä mikä on tämän suurin heikkous?
- Kuten jo aiemmin mainittua Leo pärjää parhaiten kaikissa käytännön askareissa ja on aika näppärä käsistään. Tosinaan hänen on kuitenkin vaikea ymmärtää toisten tunteita, ja lisäksi hän on toisinaan turhaantuu helposti ja tekee asioita hutiloidenkin.
4. Jos hahmo joutuisi pilan kohteeksi, miten tämä reagoisi? Jos taas hahmo haluaisi kujeilla, minkälaisen kepposen tämä toteuttaisi?
- Pikkuisesta pilasta Leo tuskin hermostuisi, mutta jos onnistuisi todella loukkaamaan häntä, luultavasti poika antaisi tekijän kuulla kunniansa myöhemmin.
Kuljeillessaan Leolle tyypillisintä olisi varmaan varmaan huijata toista tavalla tai toisella, pienistä tai isoista asioista. Jekun jälkeen hän jäisi varmaan seuraamaan uhriaan huvittuneena.
5. Mitä personaallisuustyyppiä hahmo edustaa 16Personalities-testin mukaan? Pitääkö testin tulos mielestäsi paikkaansa?
Tässä testin tulos (ISTP-A https://i.gyazo.com/717f7c11cb002e1ecb9d671cb10c0fd6.png).
Ja tässä lainaus kyseisestä persoonallisuustyypistä, joka mielestäni erityisesti sopi Leolle:
”Vaikka he pidättäytyvän luonteensa ja käytännöllisen otteensa vuoksi saattavat ensi silmäyksellä vaikuttaa yksinkertaisilta, he ovat oikeastaan melko arvoituksellisia. Virtuoosit ovat ystävällisiä, mutta omaa yksityisyyttään vaalivia; rauhallisia, mutta tarvittaessa myös spontaaneja; erittäin uteliaita, mutta kyvyttömiä keskittymään muodolliseen koulutukseen. Joskus läheisten voi olla vaikea ennustaa virtuooseja ja heidän liikkeitään. Virtuoosit voivat vaikuttaa jonkin aikaa hyvin lojaaleilta ja tasapainoisilta, mutta heillä on taipumus kerätä impulsiivista energiaa, joka voi purkautua ilman ennakkovaroitusta ja ohjata heidän kiinnostuksensa täysin uuteen suuntaan.”
” Virtuoosien on erityisen vaikea ennustaa tunteita, mutta se on vain luonnollinen jatke virtuoosien oikeudenmukaisuudelle, minkä vuoksi virtuoosien tunteita ja motivaatiotekijöitä on niin vaikea arvioita. Virtuoosit tutkivat ihmissuhteitaan usein toimiensa kautta empatian sijaan, mikä voi aiheuttaa hyvin turhauttavia tilanteita. Virtuooseilla on usein vaikeuksia hyväksyä rajoja ja noudattaa ohjeita, sillä he kaipaavat vapautta liikkua ja tarvittaessa ylittää rajoja.
Kun virtuoosit löytävät ympäristön, jossa he voivat työskennellä hyvien ystävien kanssa, jotka ymmärtävät heidän tyyliään ja ennalta-arvaamattomuuttaan, luovuuttaan, huumorintajuaan ja käytännöllistä otettaan asioihin, he voivat nauttia kättensä työn tuloksista ja ihailla niitä ulkoapäin.”
---

Ppsst. Hiutan kanssa tehdystä kaupasta taisit unohtaa siirtää Hiutan karkit minulle? :o

Nimi: Benél
Kotisivut: http://benel.suntuubi.com/?cat=32/

04.03.2018 17:05
Tarinaa pukkaa, tarinaa pukkaa, ole hyvä velho :3

Hmm sitten Ranalle tiedoissa lojuva sweet ball poképalloksi kas näin :3
Sitten sitten, jääkaapissa olevan Abra caken voi poistaa, koska Rana tosiaan söi sen, ja nyt Ranalla pitäisi olla iskuluettelossaan Teleport :3

Ainiin, vaikuttiko aiemmin magost Ranaan mitenkään, vai unohditko vain :'D

Sitten egg bomb, otetaanpas sieltä yksi easter egg mukaan -15pd, menkööt vaikka Felixille turpaan omnomnom. Ja Blizzard cafesta latte Ranalle kas näin, -15pd sekin.

Ei kai sitten tähän hätään muuta, musta tullaan kuulemaan täällä viekun puolella ennen kesää vaikka kuinka, sori :D

Nimi: Nami

03.03.2018 23:08
Heeeei, kiitos ihanasta tapahtumasta, tulin vastaamaan gallupiin!

-----
I PIIRTEET, TAVAT JA TOTTUMUKSET

1. Miten kuvailisit hahmon tapaa puhua?

Minori puhuu aika hiljaa ja tasaisesti, mutta hermostuessaan saattaa yhtäkkiä ärähtää turhankin isoon ääneen. Puhe on monotonista ja tylsän kuuloista, kuulostaa ihan perus matikka-autistilta tai muulta vastaavalta. Minori kiroilee itsekseen ja valitettavan usein ääneen. Mieheksi Minorilla ei ole mitenkään matala ääni, ehkä jopa vähän teinipoikamainen. Sellaisena se kai tulee pysymään, onhan hänen ikäisellään nuorukaisella äänenmurros ollut ja mennyt jo vuosia sitten.

Sekavina hetkinä Minori hihittelee, hyvin sekavina hetkinä nauraa isosti. :( Huonoina aikoina hän myös mutisee itsekseen, mutta puhe on onneksi niin hiljaista ja epäselvää, etteivät muut saa kovin selvää siitä. Tervehenkinen ystävä.

2. Onko hahmolla mitään silmiinpistäviä ulkoisia erityispiirteitä?

Eriparisilmät, sininen ja ruskea. Kai yksi erityispiirre on myös se, että Minorin hiukset ovat todella vaaleat luonnostaan, samoin ripset ovat vaaleat ja tuuheat (sianripset niinku jokku sanoo!!). Hän on myös ruikku, 170cm/51kg.

3. Mikä on hahmon huonoin tapa? Miten muut suhtautuvat tähän tapaan?

Kiroilu on Minorin huono tapa, mutta että huonoin… äääh. Vainoharhaisuus, pakkomielteisyys. No, Minorin kokemuksilla kai tuleekin vähän vainoharhaiseksi, mutta että pitää luulla vanhaa mummoa murhaajaksi ja valmistautua keräämään puukko käteen.

4. Mitä hahmo tekee mieluiten vapaa-ajallaan?

Rentoutuakseen Minori juo viinaa tai nukkuu, tai kaikista mieluiten juo ensin paljon viinaa ja menee sitten nukkumaan. Normaalitilassa pelkkä oleskelu ei ole Minorille vaihtoehto, sillä hän on luonnostaan ihmeen toimelias ja tiedonjanoinen, mutta sekavina ja angstisina aikoina hän voi olla hyvin kauan tekemättä yhtään mitään.

5. Onko hahmo hyvin järjestäytynyt vai sotkuinen?

Sekä että. Kun kyse on tieteen tekemisestä, tutkimusasioista tms. kaiken on oltava justiinsa täydellisessä järjestyksessä keskittymisen maksimoimiseksi. Mutta uskon, että kotona asuessaan Minorin huone oli hirveä läävä – ei häntä kiinnosta vaatekasat tai haisevat astiat. Hyi.

II SUOSIKIT JA MIELTYMYKSET

1. Mistä peruskoulun oppiaineesta hahmo pitää/pitäisi eniten? Mitkä tunnit tämä taas jättäisi mieluiten väliin?
Tässä suhteessa Monori on aika samanlainen kuin minä. Hänen lempiaineita olisivat lukuaineet ja inhokkeja käytännön aineet. Luonnontieteet ovat Minorin suosikkeja: matematiikka, fysiikka, kemia, biologia. Minorin ehdoton inhokki olisi varmasti liikunta, joskus omani oli musiikki ja käsityöt… ei hän niistäkään nauttisi. :D

2. Mikä on hahmon lempiväri? Miksi?
Vaikea kysymys. Yleensä tykkään piirtää Minorille violetteja vaatteita, niin ehkä se? Tai sitten joku tylsä asteikolla musta, harmaa, valkoinen. Tällaiset asiat eivät ole Minorille kovin tärkeitä tai oleellisia.

3. Mikä luonteenpiirre toisessa vetoaa hahmoon eniten? Entä mikä ulkoinen piirre viehättää hahmoa?
NONIIN. Eli naisissa (lue: loleissa) Minoria viehättää viattomuus, lapsenomaisuus ja pikkutyttömäisyys, ulkoisista piirteistä eniten tikkusääret sekä isot shoujosilmät. Miehissä Minori taas arvostaa pitkiä pianistinsormia. ;--)

4. Mikä on hahmon lempivuodenaika ja -sää?
Minorin lempivuodenaika lienee syksy, koska ei ole liian kylmää tai kuumaa, ei alastomia ja riehakkaita ihmisiä rannalla eikä tarvitse rämpiä nietoksessa. Kevätkin samoista syistä kävisi muuten, mutta jostain syystä lisääntyvä valon määrä sekä vituttaa että masentaa häntä (harrastan taas omien piirteiden siirtoa hahmoon, inhoan kevättä).
Säätiloista Minorin mieleen on mahdoton mitäänsanomaton sää. Ei sadetta, ei paistetta, ei tuulta, ei synkkää, ei valoisaa. Sellainen seisova syyspäivä, lämpöä noin 10 astetta.

5. Jos hahmoa pyydettäisiin elokuviin, millaista leffaa tämä lähtisi mieluiten katsomaan?
Luultavasti Minori ei lähtisi messiin, uskon, että häntä nykyisessä sekopäisyydessä ahdistaisi mennä pimeään huoneeseen, joka on täynnä ihmisiä, lol. Mutta mieluiten Minori katsoisi jotakin sci-fi-dystopiasontaa, jotain ajatuksia herättävää ja filosofisia dilemmoja sisältävää settiä.

Kauhuleffoille hän nauraisi (”Ahahahahah, toi likka ryömii tuolta telkkarista, ei vittu! :D:D:D” ”Ei vittu se lapsi oli hukkunut vesisäiliöön! Sen siitä saa!”) ja romanttiset elokuvat saisivat hänet turhautumaan (”Typerä huora, tajuatko että se petti sua?!” ”No, onko noin vitun vaikeaa säätää, onko?!?!”)

III ARVOT, ASENTEET JA NÄKEMYKSET

1. Onko hahmo optimistinen, pessimistinen vai realistinen?
Jotakin pessimistin ja realistin välimaastosta. Rehellisesti sanottuna hän on pessimisti, koska hän aina odottaa pahinta ja sitä, että kaikki menee päin vittua, mutta… niinhän hänellä meneekin? Joten onko se sitten realismia Minorin surkeassa elämässä?

2. Onko hahmo sisään- vai ulospäinsuuntautunut?
Minori on introvertti. Hän tekee mieluiten töitä yksinään ja muut ryhmän jäsenet vain häiritsisivät hänen keskittymistään esimerkiksi tiedeprojekteissa. ”Mene pois, teen yksin paremman”, hän sanoisi varmaan, jos koulussa pitäisi vääntää ryhmätyönä jotakin. Jos hän on isossa ihmisjoukossa pitkään, Minori sekä ahdistuu että väsähtää. Yksin ollessaan hän lataa akkuja.

Kännissä Minori on aika sosiaalinen ja ekstrovertti, hyvin puhelias ja ärsyttävä. Introverttien tapaan Minori rakastaa syvällisiä keskusteluja™ läheistensä kanssa. Esimerkiksi Toukon ja Cherryn kanssa juttelusta hän nauttii tosi paljon.

3. Miten hahmo suhtautuu A) valehteluun, B) varastamiseen ja C) väkivaltaan, jopa tappamiseen?
Minori ei arvosta yhteisön asettamia moraalisääntöjä eikä oikein ymmärräkään niistä mitään. Valehtelu, varastaminen ja väkivalta ovat Minorin mielestä ihan okei, jos tilanne sitä vaatii. Silti esimerkiksi hänen mielestään valehtelu mielistelyn tai kohteliaisuuden vuoksi ei ole tarpeellista, ainoastaan kohteelleen loukkaavaa. Hän kyllä valehtelee, jos pääsee sillä johonkin haluttuun lopputulokseen. Valitettavan paljon antisosiaalisen persoonallisuushäiriön piirteitä liittyy tähän kolmoskohtaan Minorilla.

Alkujaan Minorilla oli terveempi suhtautuminen tappamiseen, hän näki sen tietenkin iljettävänä ja kiellettynä, mutta nykyään hän arvostaa muiden elämää yhtä vähän kuin omaansa. Tämä kertonee aika paljon, koska herra on ollut pennusta asti aika suisidaalinen. Minori on pohtinut elämän merkitystä filosofiselta kannalta, mutta on ehdottomasti sitä mieltä, että eläminen ei ole velvollisuus – oikeus kärsimyksen lopettamiseen on aika suurempi. Oikeus elää taas… jokainen huolehtii siitä itse.

4. Mitä hahmo arvostaa eniten?
Tässä kohtaa täytyy olla vähän tylsä ja vastata, että tieto ja totuus. Minori on tutkijahenkinen, hän etsii vastauksia kaikkeen ja kaikkialta. Erityisesti häntä häiritsevät filosofiset ja eettiset dilemmat, koska niihin ei ole olemassa oikeita vastauksia. Tämän takia absoluuttisemmat, esimerkiksi luonnontieteelliset ja kokeellisesti todistettavat faktat, ovat hänestä arvostettavampia, joskaan eivät aivan yhtä… kiinnostavia ja mieltä kutkuttavia? Tarkoitus pyhittää keinot mitä totuuden tavoitteluun tulee, niin tämä poju ajattelee.

Minori arvostaa myös ruumiillisia nautintoja ja päänsä sekaisin saamista. Hänellä on tapana unohtaa kohtuus mitä tulee esimerkiksi viinaan tai seksiin. Eli tieto sekä nautinto ovat Minorin top 2. Lisänä voisi sanoa, että Minori arvostaa joitakin pokémonejaan hyvin paljon eikä voisi elää, jos menettäisi nämä. Tällaisia ovat etenkin Touko ja Liisi, Liisin hyväksynnän Minori tarvitsee ja Touko on Minorin bae.

Tärkeä toiminnan motivaatio tällä hetkellä on olla joutumatta takaisin hullulaan. Muuhun hänellä ei riitä aika tai voimia.

5. Mihin kastiin hahmo sijoittuu Dungeon & Dragons -pelin etiikkaa ja moraalia mittaavassa ryhmittymistaulukossa (alignment chart)? Miksi?
Ensimmäinen kerta, kun kuulinkaan tällaisesta testistä. Testin mukaan Minori on Chaotic Evil, mutta sanoisin tämän johtuvan vain siitä, että hän on hullu ja joutunut virkavallan hampaisiin, päätynyt yhteiskunnan ulkopuolelle jopa? Oikeastaan noiden omien suomennostesi mukaan hän olisi enemmän Neutral Evil? Toisaalta… kyllähän hän toimii mielihalujensa vallassa ja aiheuttaa muutenkin sekasortoa kaikkialle. Hän tekee sen kyllä nahkansa pelastamiseksi, ei niinkään huvikseen.

IV SUHTAUTUMINEN MUIHIN

1. Kuka on hahmon (tämänhetkinen) läheisin ystävä? Miksi?
Touko, Minorin Espeon. Minori pystyy jostakin syystä kuulemaan Toukon puheen, joskin aina ei ole selvää, kuvitteleeko hän vai ovatko sanat todella Toukon. Mutta ilmeisesti näin on. Touko ja Minori ovat hyvin läheisiä, vaikka puhuvatkin toisilleen (toverillisesti) vittuillen. Minori kokee, että Touko todella kuuntelee häntä. Lisäksi hän pitää Espeoniaan viisaana ja ottaa tältä, valitettavasti, neuvoja vastaan koskien milloin mitäkin. (Saagan nimi voisi olla Poika ja Espeon, pffft. Wanha läbbä.)

2. Onko hahmo ollut koskaan ihastunut tai rakastunut johonkuhun? Ihastuuko hahmo ylipäätään helposti?
Minori oli rakastunut Cherryyn, mutta Cherry otti ja kuoli. Aikoon hän oli vain hyvin, hyvin pakkomielteisesti obsessoitunut. Kirjoittajan näkökulmasta minulla on tarkoitus viedä joitakin suhteita eteenpäin, mutta hidastahan se on. Ihastumista, jos sillä tarkoitetaan vaikka ulkoista viehättymistä tms, tapahtuu Minorin kohdalla usein. Se on kuitenkin pinnallista. Rakastuminen ei ole hänelle kovinkaan helppoa, ja Minorin rakkauden kohteena tuskin on kivaa.

3. Onko hahmo läheisissä väleissä perheensä kanssa?
Minori on siitä harvinainen pokémonhoitotarinan päähenkilö, että hänen vanhempansa elävät. Tai, no, orpopäähenkilöt eivät enää ole enää niin in kuin menneinä aikoina, jolloin kaikilla oli orpo päähenkilö. Koska Minori tappoi isänpuolisensa pikkusiskonsa Komakin, Minorin isä vihaa Minoria syvästi ja voisi jopa tappaa tuon omin käsin, mikäli ei jäisi siitä kiinni. Nyt isäukko tyytyisi varmaan siihen, että poika lukittaisiin loppuiäkseen vankilamielisairaalaan (mikä on Minorille paljon kuolemaa pahempi kohtalo).

Tutkijaäiti on aina ollut aika etäinen Minorille, mutta silti isää läheisempi. Äiti on vaikuttanut paljon siihen, millaiseksi Minori on kasvanut. Nyt heillä on joka tapauksessa huonot välit, Minori kun on mitä on.

4. Onko hahmolla taipumus ajautua riitoihin toisten kanssa vai vältteleekö tämä parhaansa mukaan konfliktitilanteita?
Minori on hyvin konfliktialtis. Hän harvoin sanoo ihmisille sitä, mitä he haluavat kuulla, lisäksi hän on teräväkielinen, jopa törkeä. Hän kiusaa mielellään muita näiden heikkouksista, ja tämä tietenkin johtaa riitoihin. Riitely ei ole Minorille mikään itsessään välteltävä asia, pieni kina on hänestä ihan hauska tilanteen piristäjä. Eri asia on toki viisaammat väittelyt ja argumentoinnit, joihin hän myös kykenisi, mutta on yleensä liian lapsellisella tai muuten vain vamokilla tuulella.

5. Millaisia henkilöitä hahmo arvostaa eniten? Entä millaisia tämä halveksuu? Miksi?
Älykkäät tieteilijät saavat Minorin arvostuksen, etenkin löytöretkeilijähenkiset hypoteesien testaajat. Pokémoneista hän arvostaa vahvoja ja nopeaälyisiä ottelijoita. Minori halveksuu laiskamielisiä ihmisiä, jotka eivät kyseenalaista auktoriteetteja ja toimivat kuin muiden sätkynukkeina. Henkilön on osattava ajatella itse omilla aivoillaan ja päästävä itse johtopäätöksiinsä. Mitään kirjasta ulkoa opeteltua ”älykkyyttä” Minori ei arvosta.

V SEKALAISTA

1. Mikä pokémon ihmishahmo olisi TAI miltä pokémonhahmo näyttäisi, jos tämä olisikin ihminen?
Ilmeisesti tässä on kyse ulkonäöstä päätellen jatkokysymystä, dexentryillä voisi olla vähän vaikea pelata tässä. Tyypitykseltään Minorille sopivat dark ja psychic. Alolan Meowth on söpö, mutta näyttää vittumaiselta ja ylimieliseltä – aivan kuten Minori. "When its delicate pride is wounded, or when the gold coin on its forehead is dirtied, it flies into a hysterical rage." "It's impulsive, selfish, and fickle. It's very popular with some Trainers who like giving it the attention it needs." Jep.

2. Kenen virallisesta Pokémon-sarjasta tutun henkilön/pokémonin kanssa hahmo tulisi parhaiten toimeen? Voit myös mainita, jos on olemassa henkilö, jonka tapaamisesta hahmo olisi erityisen innoissaan!
Virallisesti Pokémonista Minori haluaisi ehkä tavata Stevenin/Daigon, koska hän on mies Minorin makuun ja lisäksi eeppinen kouluttaja. Tytöistä taas Dawn/Hikaru on designiltään sellainen, että Minori voisi haluta tehdä lähempää tuttavuutta.

Toiseen kysymykseen… Adolf Hitler (”Mikä on menestyksesi salaisuus? So many kills!”)? Vitsivitsi. :D

3. Missä asioissa hahmo on erityisen hyvä? Entä mikä on tämän suurin heikkous?
Plussat: Analyyttinen tutkijapersoona, terävä-älyinen ja -kielinen, aika strateginen ja lahjakas pokémonotteluissa. Ilmeisesti Minori on myös hyvä iskemään homomiehiä heheheheh.

Miinukset: Ihmissuhteet, toisiin tutustuminen, käytännön askareet (Minori kokkaamassa, pyykkäämässä, hakkaamassa polttopuita… hih), fyysinen kunto on huono, henkinen kunto vielä huonompi. Pääongelmat vaikeuttavat myös plussat-kohdan asioiden hyödyntämistä varsin vakavasti, ympäristöään on vaikea analysoida fiksusti, jos näkee halluja. Minori ei ymmärrä muiden tunteita, vaikka hän monesti haluaisikin. Tavallisesti hän ei osaa olla empaattinen edes pokémoneilleen vaikka tahtoisi.

4. Jos hahmo joutuisi pilan kohteeksi, miten tämä reagoisi? Jos taas hahmo haluaisi kujeilla, minkälaisen kepposen tämä toteuttaisi?
Tämä urpo ei oikein osaa nauraa itselleen. Hän saattaa loukkaantua turhankin syvästi pienestä pilasta ja viedä koston ihan överiksi asti. Närkästynyt ja HMP:tä vetänyt Minori on vaarallinen. Ei hän nyt sentään ihan Pietulle vedä vertoja, mutta kuitenkin. Minorin kyvyttömyys nauraa itselleen on aika hauskaa näin kirjoittajan näkökulmasta, kaksoispistedee.

Kepposen… jaa, no… varmaan jonkun, missä toinen joutuu huolestumaan tai säikähtämään sydän kurkkuun. Ehkä toisen hädän näkeminen pilailumielessä olisi Minorista hauskaa? Empatiaa, empatiaa. Toisaalta pahoina aikoina Minori voisi viedä kepposen vähän turhan hasardille tasolle, joka voisi johtaa jopa kohteen kuolemaan.

5. Mitä personaallisuustyyppiä hahmo edustaa 16Personalities-testin mukaan? Pitääkö testin tulos mielestäsi paikkaansa?
Tein tämän jo aikaisemmin Minorille, hän on INTJ-T. Sain jälleen saman tuloksen. Introvertti 82 %, intuitiivinen 60 %, ajatteleva 97 %, tuomitseva 53 % ja levoton/turbulentti 69 %. Aika kuvaava sanoisin, Minori on aika rajoittuneesti kiinnostunut nörteistä asioista, ja hän on huono ymmärtämään/tulemaan toimeen ihmisten kanssa. Tunnepuoli kusee ja pahasti.

-----

Muita juttuja: leiska on aivan ihana, ällösöpöys on mun juttu! Aaaaa! Egg Bomb ja Easter Egg Nikolaille, -15pd. Ja tuotatuota... nyt kun levelileikkuri meni (kiitos siitäkin ;w;), niin otan Liisille syyskuun doupit 2x Rare Candy, näitä en minusta aiemmin vielä ottaut? Nixulle vaikka myös harvinaisia karkkeja.

Tuhannet kiitokset myös klaanitittelistä, sain sen ulisemalla. :'D Voi minua. Koska Chisa ja Nikolai ovat jo tuoreita tiimiläisiä, en viitsi ottaa uutta, vaikka nykyään klaanieggi ei kuoriudukaan tasolla 1 (jee, hyvä uudistus!), niin otan massit, 500pd. Olen rikas huehue.

Öääärgh... örrrlörr... toivottavasti tein gallupin oikein.

Nimi: Hiuta

28.02.2018 11:57
Yo! Minä taas täällä roskaamassa viekkua. :D Elikkä vaihdan ammattia tutkijaan, ja siitä joudunki pulittaa sen 100HC jonka yritin kerätä ... xd Nyt kun oon saanu juonta suunniteltua aika paljonkin eteenpäin niin ei se kasvattaja oikee toimi 'pääammattina'.

Luonteide uusimisessa meniki odotettua kauemmin nii katellaa missä vaiheessa ne päivitän... :__D Mutta siinä tais olla kaikki tältä erää.

Vastaus:

Asia selvä! Luonteiden päivittämisessä ei ole mikään kiire. :'>

Nimi: Shinku

27.02.2018 23:30
Jou, ostan molemmat kahvilatuotteet :-3 Annan latten Kiokolle ja ramunen Ophelialle (+ attack). Tähän menee yhteensä 55pd joten minulle jää huimat 14pd käteen. Aika alkaa säästää pikkuhiljalleen, hahaha.. .-.

Vastaus:

Päivittelen nämä!

Nimi: Niva

25.02.2018 09:22
Haudi! Tulin vain ilmoittelemaan, että tarina on melkein valmis, eli henki pihisee vielä. o7 Sen piti valmistua jo tähän päivitykseen, mutta kuumetauti otti ja iski. :[

Arpajaisten pehmoleluksi ottaisin blastoisen, ja laitetaan se jemmaan odottelemaan. Lisäksi voisin ostaa pääsiäisyllärin koodilla EGG BOMB, eli -15pd pois.

(Yltiösöpö värimaailma :D Innolla leiskaa ootellessa!)

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta ja hyvä juttu, että lenssu on jo hellittänyt! Enpä ole itsekään ollut vuosiin niin pahassa flunssassa kuin mitä olin tuossa tammikuun loppupuolella. T__T

Sales frequency -tarjous oli tosiaan hieman etuajassa, mutta menkööt nyt kun päivittelen vasta näin maaliskuun puolella. Ovatko pakastimessa olevat herkut muuten ajantasalla vai olenko unohtanut heittää joitain sieltä jo syötettyjä leivoksia veks? :'D Easter Egg ei tällä hetkellä nimittäin mahdu pakastimeen, joten se pitää muistaa käyttää tässä kuussa!

Nimi: Chao

11.02.2018 19:53
Vahvistan kaupan Hiutan kanssa! :>

Vastaus:

Kiitos vahvistuksesta!

Nimi: Hiuta

11.02.2018 19:53
Yo! Tässä hieron kauppoja Chaon kanssa myyn sille; kaikki mun asusteet, yhen leppa-marjan ja mun hajanaiset karkit 125 pd.

Vastaus:

Selvä juttu!

Nimi: Benél

11.02.2018 16:42
Joo niimpäs olikin nuo Evyn tasot :D eihän tässä enää edes muista milloin on kirjoittanut minkäkin tarinan ja katsonut vain nopeasti että hmm 3, vaikka onkin tuo 2,5 :-D ehkä tämä on merkki siitä että seuraavaa tarinaa pitäisi jo alkaa pukkaamaan

Vastaus:

Haha, ei se mitään! :D

©2018 Auroran vieraskirjat - suntuubi.com