Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kouluttajakirja

Tänne kaikki kouluttajana olemiseen liittyvät viestit, kuten

  • ilmoitukset uusista tarinoista (hoitosivuilla)
  • pyydystysretket
  • ostokset
  • tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuminen (muista tarvittaessa yksityisviesti)
  • kaikki mieltä askarruttavat kysymykset ja ongelmat!

 

 

 

Sales frequency (touko-kesäkuu)*:

"Ilmat alkavat vihdoin lämmetä ja luonto herää eloon horroksestaan!  Pidä huoli, etteivät pokémonisi  jää uinumaan opettamalla niille muutama luonnon taidonnäyte! Nyt kaikki hyönteis-, lento-, ruoho ja vesityypin TM-levykkeet alennettuun hintaan** kaupassa!"

*tarjouksen voi hyödyntää vain, mikäli omistat radion ja sales frequency -lisäosan.

** statusliikkeet 25pd:tä, fyysiset iskut 35pd:tä ja erikoishyökkäykset 42pd:tä.

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Hiuta

28.05.2017 16:39
Ah kiitos vastauksesta! Yritin kovasti etsiä kaikkialta mutta näköjään meni ohi. :'D

Pehmona ottaisin lapraksen! Ja hyvä hyvä, sainkin jo tarina hyvin aluilleen. >:3

Nimi: Ira

28.05.2017 09:40
Noniin, osallistumpas minäkin tähän tapahtumaan :3

Aihe 2:
uutta: lasketaanko, jos laitan Niwan kukkaan glitter powderia?
vanhaa: koulutan Azamen kolmen tason verran seuraavissa tarinoissa

aihe 3.
uutta: kesäkuun aikana pitäisi tulla piirrustus ensimmäisestä ja viimeisestä kehitysmuodosta :D

Jaaa tarinaa tulee kesäkuun aikana tai muuten heitetään pihalle :DD

Vastaus:

Aihe 2, uutta: Juu, Glitter Powder lasketaan värjäysesineeksi! Tästä yksi rare candy sinulle~ Vanhaan osuuteen sinun tulee kouluttaa kolmen tason verran Niwaa (ei Azamea), sillä se on aloituspokémonisi.

Uutta tarinaa olisi tosiaan kiva saada sinulta viimeistään kesäkuun aikana. :'3

Nimi: Hiuta

23.05.2017 23:30
Tulinkin saman tien lunastelemaan/kertomaan noita palkintoja. ( ´ ▽ ` )ノ

En löytänyt Sweet Heartin käyttötarkoitusta niin mennään varmaan sillä pehmolla tällä kertaa! Karkkeina ottaisin nuo violetit dragon/poison karkit.

Kiitän vastauksesta ja armosta! Katsotaan jos sitä vielä ehtisi tässä kuussa kirjoittelemaan. Harmillista miten irl tulee näin mukavan puuhan eteen. (゜▽゜;)

Voisinko tässä samalla varata itselleni tehtävän 'veden varassa!' ja tällä osallistua tuohon tapahtumaan? Kun Nikita on 'sivuammatiltaan' tutkija niin ajattelin että tämän tehtävän voisi kätevästi ujuttaa tarinaan ja samalla osallistua tapahtumaan. Tarkistan varmuuden vuoksi ettei tule tehtyä hätiköityjä päätöksiä.

Vastaus:

Sweet Heartin käyttötarkoituksen voi löytää erikoisesineille omistetulta infosivulta, joka taas sijaitsee Maailma-osion alalaidassa! Sieltä kannattaa muutenkin tiirailla tietoja, ellei esinettä löydä kaupasta, kahvilasta tai kauneussalongista. Pehmolelu on kuitenkin hyvä valinta kasvattajalle. :3 Jos vielä saisin tietää, minkä pehmon haluat? Vaihtoehdot löydät kaupan Muut esineet -osastolta!

Veden varassa -tehtävän suorittaminen onnistuu kyllä!


Nimi: Hiuta

21.05.2017 01:56
Tulinpas osallistumaan tuohon tapahtumaan edes yhteen tehtävään. Ostaisin torilta tuon Sail fossiilin!

Voidaanko tuota aikaisempaa adoptointia laskea tapahtumaan osallistumiseksi? Taisin juuri sopivasti adoptoida Royn tapahtuman aikoihin enkä tajunnut siitä kysyä/sanoa samalla. c':

Saa nähdä saanko tässäkään kuussa tarinaa julki, en lupaa mitään mutta olen tarinaa aloitellut. Anna armoa. 。゚(゚∩´﹏`∩゚)゚。

Tuumailin tässä myös onko Aurorassa koskaan ollut arpajaisia tai lottoa? Onko tälläistä ominaisuutta koskaan mietitty?

Vastaus:

Selvä juttu! Ilmoittelehan vielä, mitkä kaksi karkkia haluat palkkioksi ensimmäisen aihepiirin toisesta teemasta. :'>

Adoptointi voidaan laskea tässä tapauksessa, sillä se tapahtui sen jälkeen, kun tapahtuma oli jo lähtenyt käyntiin! Kerrohan haluamasi palkinto siitäkin.

Kunhan saat viimeistään kesäkuun aikana uuden tarinan julkaistua, kaikki on ok!

Aurorassa on pidetty arpajaiset kerran aikaisemmin synttäritapahtuman yhteydessä (tai kahdesti, jos narunveto lasketaan tällaiseksi). Arpajaiset ja lotto ovat aika työläitä aktiviteetteja ylläpitää, sillä tulosten arpominen vie kohtuu paljon aikaa. Pysyviä arpajaisia/lottoa ei siis tänne ole tulossa ainakaan hetkeen, mutta niitä voidaan kyllä järjestää aina silloin tällöin väliaikaisina tapahtumina! :>

Nimi: Shinku

15.05.2017 14:38
Laitoin sen bday-eggin silloin joskus hautomoon, ja nyt kun se todennäköisesti on kuoriutunut (ellei Altaria tehnyt työtään huonosti :I), niin heitän sille tuon tutkijoiden erikoisruiskeen, jonka sain lahjaksi Nampulalta. :3

Vastaus:

Päästän sinut jo osittain jännityksestä, munasta kuoriutuu nimittäin Plusle! Erikoisruiskun vaikutuksia joudut vielä hetken aikaa jännäilemään. :'>

Nimi: Chao

12.05.2017 17:42
Tukin tämän tähän väliin. :))) Tapahtuma on hurjan kiva! Toivottavasti töiltä ehdin osallistua kaikkeen. <3

aihe1:
uutta: Ömmm lahjoitan Cleanse Tagin ja Great Ballin Hiraethille. :) hehehe.
vanhaa: Ostaisin torilta tikari-erikoispropin (-40pd).
--> kaksi pinkkiä ja kaksi tummaa karkkia

aihe2:
uutta: Värjäisin Nokipallon silmät rainbow paintilla(http://bubblehoitosivu.webs.com/nokipalloquilis.png). Vanhaa-juttu tulee myöhemmin.
--> rare candy? :3

Lisäksi opettaisin Eeveelle Sunny Dayn ja Rain Dancen. :p Piti tehdä tämä jo aiemmin, mutta unohtui. Eivätpä tule sitten piirakasta.

Vastaus:

Päivittelen palkkiot näistä tapahtumasuorituksista ja muokkailen Nokipallon silmät! Haluatko siis Nokipallon silmistä eri sävyä olevat punaiset? Hiukan kirkkaammilta näyttävät tuossa piirtämässäsi kuvassa, ymmärsinkö oikein? :'3

Päivittelen myös iskut!

Nimi: Nami
Kotisivut: http://monori.vuodatus.net/

07.05.2017 12:30
Nami tässä moi, toin luvun 49. Jos kuuntelet tunnelmamusiikkia lukiessasi, niin tämä toimi kirjoitusmusana:
https://www.youtube.com/watch?v=UuofG8a7EEk Louhi popsii siinä, joten Easter Eggi hoidettu? :3

Sitten, sitten, sitten! Uusi tapahtuma on ihana, tykkään! Aion suorittaa 9640695 juttua, kunhan töiltäni ehdin, öhöhö. Mutta nyt aloitan ainakin helpommista.

AIHE 1:

Uutta: Myyn molemmat sydänsuomut, kauniin siipisulan sekä pienen sienen, +25pd minulle! Lisäksi lahjoitan Miwalle kaksi Bluk-marjaa, kun hänelle tulee noita iloisuudella kehittyviä.

Wanhaa: Ostan torilta punaisen Color Charmin ja annan Chisalle, -25pd. Eli rahatilanne +-0. XD

Palkkioksi aiheesta 1 ottaisin 4x pinku candy.

AIHE 2:

Uutta: Kelpaako pokémonin värjäämiseksi Chisan Color Charm, punaiset silmät tuolle siis, mieluiten sellaiset viininpunaiset jos saa valita. :> Värjäysesinehän sekin on?

Tästä siis yksi Rare Candy, jos menee läpi.

AIHE 7:

Uutta:

1. Toivoisin seuraavalta pokémonsukupolvelta uusia Eeveitä, etenkin Ghostin ja Steelin tahtoisin. .-. Miksei kaikkia muitakin? Toivon myös komeaa/söpöä päähenkilöpoikaa, jolla pelata. Nyt ne pojat on aina tylsiä, vaikka tyttöjen designit hienoja. Hehe.

2. Auroraan toivoisin, että yksi KKK-palkinto voisi olla yhden omistamansa pokémonin designin muuttaminen. :'> En ottaisi edellisestä masseja jos tämä menisi läpi. Tämä tietenkin hyvän maun rajoissa ym. Mutta siis vähän sama kuin tuo kustomointilippu, haluaisin esim. seitsenhäntäisen Ninetalesin Ingasta ja Oulasta tyttö-Meowsticin samanlaisilla pyöreillä silmillä kuin poju ym ym.

Ja kauneusosaston tuotteet, ööö... keksin ne myöhemmin. :--D Profiilissani muuten yhden esineen kuva ei toimi. Harmi, kun hosti teki temput. Perkeleen ilmaissivutilat. Tsemppiä velho sekä hoitolan että harkan kanssa!<3

Vastaus:

Tarina on lukaistu, mutta kommentti uupuu vielä - nakuttelen sen joskus tällä viikolla (eli tod näk 29.5. klo 01:23, sillä menin taas lupaamaan ääneen jonkun ajankohdan, heh.....oigeesti yritän sen kyllä aikaisemmin!!)!

Aiheet 1, 2 ja 7 kuitattu, värjäysesineiksi lasketaan myös Color Charmin kaltaiset pienemmät jutut!

Pokémonin poikapäähahmot on ollu tosiaan aika meh, kaikilla vaan tummat hiukset ja sinipunaiset vaatteet. :--D Tytyillä hiusten ja vaatetusten väri on vaihdellut selvästi enemmän!

Kakkoskohdassa mainitusta asiasta puhuttiinkin jo chatissa, eli ainakin kustomointilipuke tulee myyntiin kauneussalonkiin ja palkintovaihtoehdoksi kuukauden kouluttajalle. Voi olla, että jaan lipukkeen edullisempaan ja kalliimpaan versioon muokkauksen laajuuden perusteella. Vai pitäiskö Icterinessä olla pimeiden markkinoiden lisäksi joku hämärä "myy toinen munuainen, menetä pää"-tyylinen, radikaali plastiikkakirurgi? Tai sit sijoitan sen sinne tulevan uuden kaupungin slummeihin!

Yritän muistaa huomioida nuo bugaavat kuvat sitten kun siirrän Auroran pois hostista. :'D Kiitos tsempeistä, sitä samaa sinullekin kelatäteilyyn! ♥

Nimi: Hiraeth

23.04.2017 19:03
Heij. Itsekin hyökkään adoptioon heti kuukauden kuluttua, ja nappaisin tuon Pumpkin Misdreavuksen mukaani (-20pd). Tässä uudet tiedot otukselle:

Nimi: Aster
Luonne: Aster on varsin ristiriitainen ja itsestään hämmentynyt pokémon. Se ei tahdo pahaa kenellekään ja on hyvin suloinen, ihmisiä rakastava joskin ujo luonne aina hereillä ollessaan, mutta uneen vaipuessaan Aster ei kykenekään hallitsemaan itseään. Aster nimittäin aiheuttaa kaikille ympärillään tahattomia painajaisia ja on kolmannen luokan unissakävelijä. Misdreavus ei tahdo olla kuin suurin osa lajitovereistaan ja aiheuttaa pelkoa, mutta tämä hereilläoloajan itsehillintä kääntyy pokemonia vastaan aina unen tullessa. Aster tuntee suunnatonta syyllisyyttä teoistaan ja tämän itseluottamus on nollissa. Aster ei haluaisi mitään muuta enemmän kuin oppia hallitsemaan itseään ilman kaiken purkautumista viattomiin.

Itkupilliksikin tätä Misdreavusta voisi kutsua, eikä se ota kritiikkiä vastaan kovin hyvin. Otus on hyvin hellyydenkipeä ja läheisyydentahtoinen ja kaipaa hyväksyntää. Sen erikoisen värityksen alkuperästä ei ole tietoa, ja myös tämä saa pokemonin joskus tuntemaan itsensä kovin erilaiseksi.


Noin. Itsekin voisin korkata tapahtuman omalta osaltani (kiitos Sheila ja Benél lahjuksista).

Teema 1
- Ostan torilta löytötavarapöydästä Sweet Heartin, -25 pd
- Lahjoitan vihreän karkin Sheilalle
... ja palkinnoksi näistä voisin ottaa kaksi valkoista ja kaksi violettia karkkia, kiitos :)

Teema 4
- Adoptoin uuden pokemonin, misdreavus, eli eikös tuo vanhaa-kohtaa täyty? Palkinnoksi Snorlax-pehmo!

Näistä siis yhteensä minulta pois 45pd, jää 55pd. :)

Vastaus:

Selvä juttu, päivittelen Asterin tietoihisi. :> Adoptoiminen täyttää tosiaan "Hän on täällä taas"-tehtävän! Ykkösaiheen suorittamisesta tienaat mainitsemasi karkit.

Nimi: Benél

22.04.2017 21:15
Hohohoo, tapahtumaan osallistuminen alkakoon minunkin suunnaltani :D

Aihe 1: UUTTA
Kuten Sheilakin, itsekin luovun useammasta kuin yhdestä. Lahjon Deitä trumpetilla, Hiutaa pienellä oranssilla kukalla ja keltaisella lehdellä Hiraethia :>
Kaksi water / ice karkkia tästä

Aihe 1: VANHAA
Ja sitten torilta, löytötavarapöydältä 6, Magost-marja meikäläiselle (olinkin etsiskelemässä toista muutenkin hehehe) :3
-50pd siis

Ja kaksi fire / fight tästä :3

Vastaus:

Jei! :D Aihepiiri 1 kuitattu molempien teemojen osalta, kaksi sinistä ja kaksi punaista karkkia sinulle siis!


Nimi: Miwa

21.04.2017 23:19
Mitä tämä on? Mun nettihän toimii! Eli osallistunkin jo nyt tapahtumaan, jee! Heitän Torchic-maskotin kirpparille hintaan 25pd:tä ja ostan molemmat mutatoituneet Aspear marjat hintaan 60pd:tä ja syötän Lunalle. Palkinnoksi violetteja karkkeja.

Vastaus:

No niin! :D Ensimmäinen aihepiiri suoritettu, siitä palkkioksi neljä violettia karkkia!

©2017 Auroran vieraskirjat - suntuubi.com