Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Hoitajakirja

Tänne kaikki kouluttajana olemiseen liittyvät viestit, kuten

  • ilmoitukset uusista tarinoista (hoitosivuilla)
  • pyydystysretket
  • ostokset
  • tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuminen (muista tarvittaessa yksityisviesti)
  • kaikki mieltä askarruttavat kysymykset ja ongelmat!

 

 

Sales frequency (toukokuu-kesäkuu)*:

 

"Suu makiaksi pokémontietoudesta! Kerro myyjälle mielestäsi erikoinen fakta jostakin pokémonlajista ja saat palkkioksi valitsemasi värisen karkin! Max. 1 karkki / pokémonlaji / viikko!"

*tarjouksen voi hyödyntää vain, mikäli omistat radion ja sales frequency -lisäosan.

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Hiuta

21.05.2018 22:50
Hei! Mietiskelin tässä että mitenkä mun kohdalla vois hoitaa noi hm iskut? Koska lukaisin jostakin että kun koordinaattori on suorittanut tämän ja tämän kisan voi hän ostaa tämän ja tämän liikkeen sama pätee kouluttajan kohdalla. Ja mietin että miten mun kohdalla voi tehdä koska en ole kumpikaan?

Mietin myös että onko mitenkää mahdollista saada toista ammattia tutkijan rinnalle? Koska tuntuu vähän epäreilulta kun on kouluttaja-koordinaattori niin ne hyötyy näistä tosi paljon ja saleja/kisoja suoritellessa saa enemmän rahaa. Kun taas oon vaan tutkija ja jään vähän taka-alalle. Ja mua ei yhtään houkuta lähteä koordinaattorin eikä kouluttajan linjalle..

Lunastan tässä samalla kuukauden pokemon tittelistä kaksi rare candya, kiitos. :) Jospa sitä pääsisi joskus jopa kuukauden hoitajaksikin....

Riittäiskö mulla muuten keskitaso Flintin adoptoimiseen? En vielä meinaa koska Aroy ei ole päässyt tarinaan mukaan, mutta sen jälkeen onko mahdollista? Utelen jo vähän etukäteen, ja sen jälkeen varmaankin pystyn myöhemmin Rexin pelastamaan?

Nimi: Nami

20.05.2018 20:51
Pokémonfakta:

Siluettinsa vuoksi Cleffan uskotaan saapuneen avaruudesta tähdenlennolla. Cleffan ajatellaan myös olevan uudelleensyntynyt tähti. Nämä pokémonit rakastavat Minoreita. Niitä näkyy paljon tähtisinä öinä tanssimassa ringissä, ja niiden tanssin näkemisen uskotaan ennustavan hyvää tapahtumaa. Auringonnousun aikaan Cleffat katoavat. :(

Mua on aina kiehtonut tuo Cleffan tähtimuotoisuus. :D Pinku karamelli?

Vastaus:

En osaa sanoa, kummista pinkupalleroista pidän enemmän, effoista vai igglyistä. Cleffa muotoineen on tosiaan hivenen kiehtovampi taustoineen! Pinkki karkki sinulle.

Nimi: Miwa
Kotisivut: http://blackwhite.suntuubi.com

20.05.2018 02:16
Ää velho älä syö mua mutta kun on taas ilmoitusluontoista asiaa: Toinen tapahtumatarina. Lisään taakkaasi :'< Mutta niin, Namin kanssa skypessä vähän jutusteltiin ja Nami sitten ehdotti että tee Kaunotar ja Kulkuri-aiheinen tarina. Vähän vaikealtahan se tuntui, mutta en voinut kieltäytyä koska kyseessä oli yksi lempileffoistani.

Suunnitteluvaiheessa kävi kuitenkin niin hassusti, että tulin todenneeksi että tarinasta kaikkine juonikuvioineen tulisi liian pitkä, joten jaoin tarinan kahteen osaan. Oli tärkeää saada tämä tarina valmiiksi ennen iltalukion viimeistä koeviikkoa. Seuraava osa kesäkuuksi.

Mutta niin, tämä tarina taitaa mennä enemmän draaman kuin romantiikan puolelle, etenkin lopun kohdalla koska soppaa keittävät Hiroki ja Sakiko. Kaunottaria tässä tarinassa esittävät Kai ja hänen adoptoimansa Ducklett, Milly. Kulkureita puolestaan esittävät Miwa ja Splinter. Tarinassa mainitaan joitain Kaunottaren dilemmasta vauvan tultua perheeseen, kun taas Milly-paran koordinaattori meni naimisiin ja näin Kai adoptoi tuon. Kaunotar-Milly karkaa ja joutuu parin pokémonin ahdisteltavaksi mutta Splinter tulee hätiin - kuten Kulkuri leffassa. Ja Miwa auttaa Kaita TM-varkaan hoidossa (kuten Kulkuri auttaa Kaunotarta pääsemään eroon kuonokopasta). Lopuksi perehdytäänkin Kulkurin menneisyyteen, tämä toteutetaan Sakikon ja Hirokin muodossa. Lisää näistä seuraavassa osassa. Eniten tässä tarinassa esiintyivät Splinter, Winona ja ehkä... Candy..?

Myyjälle jänniä pokémon faktoja! Yellow'n pokédex entry Raichusta: Kun sähkö kerääntyy sen kehoon, Raichusta tulee ärhäkkä ja se alkaa loistaa pimeässä. Tuleeko siitä yövalo? :'D Jännää! Pitää käyttää tätä jossakin tarinassa joskus. Saanko keltaharmaan karkin?

Öö velho haluaisitko nollata mun chat tunnuksen, oon unohtanu salasanan, yleensä se kyllä muistuu mieleen mutta nyt ei hyvältä näytä. :<

Vastaus:

Kommentoin tätäkin tarinaa pian!

Ainakin tietää, milloin Raichu on mennyt vitutuksen vallassa nukkumaan. :'D Keltaharmaa karkki sinulle!

Chat-tunnuksesi on poistettu, joten voit rekisteröidä sen uudelleen.

Nimi: Niva

19.05.2018 17:40
Lisää kuriositeetteja!

Darumakan jätökset ovat niin kuumia, että ihmiset laittavat niitä vaatteisiinsa pysyäkseen lämpiminä. (White, X ja OR entry) Lupaan muutaman pd:n sille, joka kirjoittaa tästä tarinassaan. :--D

Kävisikö vielä toinen vaaleansininen karkki?

Vastaus:

.....tästä tulee vielä ammattitehtävä! Sininen karkki sinulle!

Nimi: Chao

17.05.2018 10:21
Myyjälle pokémonfaktaa!

Yamaskit syntyvät entisaikoina hadattujen ihmisten hengistä. Yamaskin naamari on sen entiset kasvot, kun pokémon oli vielä ihminen. Silloin tällöin se katsoo naamariaan ja itkee. Yamaskeilla on yhä muistoja entisestä elämästään.
Tästä jos saisi pinkin karkin. :3

Sopivasti edellisen viestin lukeneena ostaisin Miwan pöydältä leafstonen (-30pd). Tiedoistani muuten puuttuu myös ostamani tm rest.

Vastaus:

Yamask on hyvin hyvin karmiva jopa kummituspokémoniksi! Tästä tiedosta pinkki karkki.

Nimi: Miwa

14.05.2018 22:31
Moi velho!

Pelastan tuolta torilta tuon sinisen color charmin hintaan 25pd:tä ja lisäilen omalle pöydälleni tuon leafstonen hintaan 30pd:tä, kun en tule sitä ikinä käyttämään niin.

Vastaus:

Ok!

Nimi: Niva

13.05.2018 16:23
Nippelitietoa Parasectista (FireRedin entry): Parasectin myrkyllisiä itiöitä käytetään Kiinassa rohtona.

Lähinnä kohta "Kiinassa" herättää uteliaisuutta. Pokémonmaailma ja tämä todellisuus kohtaavat tässä ja Arcaninen entryssä! Onko Kiina olemassa pokémonmaailmassa? (1.genen hämmentäviä faktoja :D)

Yksi vaaleansininen karkki passaisi!

Vastaus:

Joo, viitaukset oikeaan mailmaan tuottaa aina hämmennystä meitsillekin! Cinnabar Islandin pokémonkartanosta voi myös löytää jonkun asiakirjan, jossa mainitaan, että Mew on ensimmäistä kertaa tavattu Etelä-Amerikan Guyanassa. :o

Sininen karkki sinulle!

Nimi: Shinku

13.05.2018 14:15
Asdfghj unohdin Beatan kuukauden pokémon-palkkion... x_x No, otan rare candyt ja syötän ne suoraan sille. Sori turhasta viekunsotkemisesta.

Vastaus:

Selvä juttu!

Nimi: Chao

12.05.2018 21:02
moi, pokemonfaktaa tiedossa!
"This Pokémon flaps its four wings to freely fly in any direction—even sideways and backwards—as if it were a helicopter." ...siis ihan mihin tahansa suuntaan. :o aika häröä minusta. Jos kelpaa, ottaisin yhden tumman karkin. :9

Toisekseen kiitos kkh-tittelistä. Palkkioksi minulle Togepi egg.
Vähän harmittaa Shinkun puolesta, kun on jäänyt jo kolme kertaa kakkoseksi, joten vippaan hänelle kustomointilippuni. Itsellä ei sille ole nimittäin käyttöä ainakaan lähiaikoina.
Ja tuota noin, lahjoittaisin myös waterstonen pois. Kivi menköön hyväntekijä-Namin tavaroihin vastikkeeksi kaikista saamistani rahoista ja muista.

Vastaus:

Masquerainin erikoisesta lentotyylistä tienaat tosiaan tumman karkin!

KKH- ja lahjoitusasiat ok.

Nimi: Nami
Kotisivut: http://monori.vuodatus.net/

12.05.2018 15:28
Noniiin. En halua enää missata ostoskanavan karkkimahdollisuutta. Pokémonfakta:

Miltankin pokédexentrystä (Crystal ja Sun): Jotta voisi lypsää Miltankia, sen utareita täytyy vetää ylösalas rytmissä!!! Miltankin maito on hyvin ravitsevaa, joten jos juot sitä liikaa, päädyt lihomaan Miltankin näköiseksi. :0

Ottaisin pinkin karkin. Iljalle mahtuu viel psyykkii turpaan.

Ostaisin samalla Blizzard Cafén kivat tuotteet. Karkkivarras puoliksi Jirkan ja Manun kesken. Jirkalle onnellisuudet (hattaran vuoksi +5op!) ja keijuisku, Manulle... myrkytys. B-) Manu tarvii lisää poisoniskui. Kevätkääryleet menee Chisalle ja Igorille. Chisa malttaa menettää 5 leveliä, expishare korjannee tilanteen ajan saatossa. Igor taas on masentunut ja vihaa Minoria, joten 5op siltä Chisaa ilahduttamaan. Nämä -60pd.

Vastaus:

Dex entry -infosta sinulle pinkki karkki! Jirka oppii vartaasta liikkeen Fairy Lock.

Nimi: Shinku
Kotisivut: http://brokendreams.suntuubi.com/?cat=225

11.05.2018 21:44
Julkaisin tarinan. Kastelen suihkupullolla Chiiron, Soleilin ja Kiokon :> Tässä hieno pokémonfakta: Lickitung nuolee kaikkea uutta, mitä se kohtaa (ihmiset mukaanlukien) ja sen kieli aiheuttaa halvaannusta. Lisäksi se hengitys tosi pahalta :(
Jos kelpaa, otan yhden tumman karkin palkkioksi.

Opetan Airenille TM Solarbeamin tavaroistani ja annan sille expert beltin. Jajaja.. muistelisin, että sinettien värjääminen on mahdollista, joten voisin tunkea pinkkiä maalia tuohon keltaiseen salamasinettiin tavaroissani ja sitten antaa sen Beatalle. Beata on niin fancy ettei sille kelpaa normaalin väriset sinetit. :D

Vastaus:

Tarinakommenttia luvassa piakoin!

Tumma karkki myös sinulle! Muut jutut ok.

Nimi: Miwa

10.05.2018 23:05
Mä en nyt tiedä onko tää mitenkä erikoinen fakta, mutta yhtä nuzlockea katsoessani, sen pelaaja luki juuri kehyttyneen Talonflamen pokédex entryn jossa mainittiin että Talonflamen lempipöperöihin kuuluvat Wingullit ja Pikpekit, jotka se nappaa kynsillään.

Jotenkin järkytyin tästä entrystä, kun en ollut ennen tullut ajatelleeksi että Talonflamehän on ihan selvästi petolintu. Tietenkin petolinnut syövät pienempiä lintuja.

Mutta ihan hyvä että tämä kävi ilmi, sillä sain tästä jotakin ideaa Splinterin taustatarinaan.

Punainen karkki?

Vastaus:

Pokémonmaailma on todellisuudessa yllättävän raaka, vaikka Pokémon halutaankin mieltää lasten tuotesarjaksi. :d

Punainen karkki sinulle!

Nimi: Nami

06.05.2018 21:49
Moi! Lähetin sulle nuo puuttuvat dexentryt mailissa, kerro vaik tässä tai chatissa, onko niistä iloa. :3 Voin jatkossakin tehdä niitä, jos laatu kelpaa, niiden laatiminen oli aika kivaa!

Ostaisin torilta Miwan pöydästä Torchic-maskotin, ihan vain kun se on söpö, -25pd. Ehkä joskus keksin, kenelle se kannattaa tunkea.

Ammattitehtävän palkkion lunastan myös, jos se menee läpi. Eli 70pd ja jäätyypin TM-levy. Ottaisin TM Ice Beamin ja laittiaisn Jirkalle, Glaceon ei ilmeisesti opi sitä itse.

Tuli muuten mieleen, että nyt kun varatut ammattitehtävät menevät profiiliin, katoavatko ne sieltä kun tehtävä on suoritettu? Entä jos unohtaa lunastaa palkinnon, sitä ei voi enää nähdä mistään..? :D:D En tiiä.

Käytiin chatissa keskustelua statsijutuista. Mitä mieltä oot basestats-mallista? Ja mun tavaroissa on healpowder (http://www.aurorabeam.net/maailma/tavarat/healpowder.png), en löytäny mistää tähän hätää tietoa mitä se tekee. Valaisetko? :'3

Vastaus:

On iloa, kiitos tuhannesti vaivannäöstä!

Ammattitehtävien palkintoja ei tarvitse enää lunastaa (pitänee korjata ohjeisiin), ellei niissä ole jotain valinnanvapautta. Esineet on helpompi siirtää tavaroihin, kun koodinpätkä on samalla sivulla. Valintaa vaativissa tapauksessa kuvaus jää roikkumaan profiiliin niin pitkäksi aikaa, että palkkio lunastetaan.

Basestats-malli on ihan jees!

Nimi: Miwa

03.05.2018 01:13
Wuhuu, uudet kahvilatuotteet! Ostan molemmat hintaan 70pd!

Karkkivarras jaetaan Candyn ja Lunan välillä. Koska Candystä on määrä kehittyä eräs tietty pokémon, se saakoon keijutyypin iskun ja koska piakoin tapahtuu juttuja Luna-parka saa myrkytyksen.

Kevät kääryleet jaetaan Odilen ja Soran välillä, Odilelle tasot ja Soralle vähän onnellisuutta. Odilelle kolme tasoa ja Soralle kymmenen op:ta.

Vastaus:

Asia selvä! Candy oppii karkkivartaasta iskun Draining Kiss! Sora saa tosiaan vain 5 onnellisuuspistettä kuvauksen korjauksen jälkeen.

Nimi: Hiuta

02.05.2018 22:00
Äh unohdin laittaa tän toho aikasempaa viestin mukaan, sori späm. Mutta aloittaisin nyt ton Aavemaisen matkaseuran! Toivottavasti pieni soveltaminen ei haittaa. :'> Suoritan tätä hieman pidempään niinkuin aikaisempaakin tehtävää.

Vastaus:

Selvä juttu!

©2018 Auroran vieraskirjat - suntuubi.com